Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Έκανε άμβλωση σε γυναίκα που δεν ήταν έγκυος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε 29 μήνες καταδικάστηκε για απάτη γυναικολόγος στη Χαλκίδα.
Σε 29 μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ καταδικάστηκε γυναικολόγος στη Χαλκίδα, για απάτη, απόπειρα απάτης και ψευδή ιατρική βεβαίωση, καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οδήγησε σε άμβλωση 40χρονη γυναίκα, χωρίς αυτή να είναι έγκυος και μάλιστα επιστρατεύοντας πλαστό υπερηχογράφημα.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το eviazoom, ξεκίνησε το 2007, όταν η άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την Στενή, επισκέφθηκε το ιατρείο της γυναικολόγου που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, για να υποβληθεί σε «τεστ Παπ».

Η γιατρός της είπε ότι είναι δήθεν έγκυος με πλαστό υπερηχογράφημα. Η γυναίκα πείστηκε ότι εγκυμονούσε και της έδωσε 800 ευρώ, για να υποβληθεί σε άμβλωση, μιας και δεν ήθελε να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

Πράγματι, οδηγήθηκε στο χειρουργείο ενώ δεν ήταν έγκυος και η απάτη αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν η γυναικολόγος της είπε ξανά ψέματα ότι περίμενε παιδί, ζητώντας της αυτήν την φορά 750 ευρώ για να της κάνει την δήθεν άμβλωση.

Τότε η 40χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού συζήτησε με τον σύζυγο της, πήγε σε γνωστή μαιευτική κλινική για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν ήταν έγκυος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.