Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πίτμπουλ κατασπάραξε μωρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «κατοικίδιο» μιας οικογένειας στο Μπλάκμπερν της Αγγλίας κατασπάραξε το 11μηνών κοριτσάκι τους ενώ κοιμόταν.

Η μόλις έντεκα μηνών Άβα-Τζέιν Κόρλες κοιμόταν στο κρεβατάκι της, στον επάνω όροφο του σπιτιού , όταν δέχθηκε επίθεση από τον Killer (Φονιάς), το τεριέ πίτμπουλ της οικογένειας.

Η μητέρα της Κλοέ Κινγκ και ο φίλος της Λι Ράιτ την τραγική στιγμή, γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας βρίσκονταν στο ισόγειο του σπιτιού κι όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί ήταν ήδη αργά. Η αστυνομία και το προσωπικό του ασθενοφόρου προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή το μικρό κοριτσάκι αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η 20χρονη μητέρα της μικρής Άβα και ο 26χρονος σύντροφός της αρχικά συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αλλά αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με εγγύηση. Το ζευγάρι είχε συλληφθεί και στο παρελθόν ύστερα από καταγγελίες ότι παραμελούσαν το παιδί.




Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι είχαν επανειλημμένως καταγγείλει ότι το σκυλί ήταν άγριο κι επικίνδυνο στην αστυνομία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τώρα ότι η συγκεκριμένη ράτσα του σκυλιού απαγορεύεται σύμφωνα με την αγγλική νομοθεσία .



Ο πατέρας της Άβα, ο 24χρονος Ντιν Κόρλες, περιγράφεται την κόρη του ως " το πιο όμορφο και αξιολάτρευτο κοριτσάκι . Ήταν απλά η καλύτερη. Ήταν ολόκληρος ο κόσμος μου . Η μαμά της και εγώ δεν είμαστε μαζί πια, αλλά έβλεπα την Άβα κάθε μέρα» είπε ο πατέρας της μικρής στην Daily Mirror. «Απλά δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Είναι τόσο τραγικό. Έχω την οικογένειά μου δίπλα μου αλλά νομίζω ότι έχουμε καταστραφεί» είπε ο Ντιν Κόρλες.

Η αδερφή του Σάνον έγραψε στο Facebook για την ανιψιά της: «Λένε ότι ο Θεός παίρνει τους καλύτερους. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ πριγκίπισσά μου. Είσαι με τους αγγέλους τώρα».

Σύντομα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία του θανάτου της Άβα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα τραύματά της να προκλήθηκαν με κάποιον άλλο τρόπο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.