Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μια γυναίκα, ένα όπλο, ένα αιδοίο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι «παράξενοι συνδυασμοί» της πρώην συζύγου του συγγραφέα Cormac McCarthy!

Πώς γίνεται μια γυναίκα να βγάλει το περίστροφο από το αιδοίο της και να το στρέψει κατά του συντρόφου της, μόνο η Jennifer McCarthy μπορεί να το ξέρει.

Η 48χρονη πρώην σύζυγος του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Cormac McCarthy συνελήφθη λοιπόν πρόσφατα και κατηγορείται για το ιδιαιτέρως περίεργο περιστατικό που έλαβε χώρα στο σπίτι της στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Όπως μαθαίνουμε από την τοπική εφημερίδα «Santa Fe - New Mexican», που παραθέτει την έκθεση της αστυνομίας, η McCarthy κατηγορείται ότι απείλησε να σκοτώσει τον φίλο της με το περίστροφο που... κρατούσε στο αιδοίο της.

Ο Cormac McCarthy, ο συγγραφέας του γνωστού «No Country for Old Men», χώρισε τη σύζυγό του Jennifer Winkley το 2006 (ήταν παντρεμένοι από το 1998) και εκείνη αποσύρθηκε στην οικία της στο Νέο Μεξικό.



Η αστυνομία έλαβε λοιπόν πρόσφατα μια κλήση για έναν άγριο καυγά που εξελίχθηκε στο σπίτι της, με το περιστατικό να γίνεται όσο πιο περίεργο παίρνει.

Ο καυγάς φαίνεται λοιπόν να ξεκίνησε από μια «αθώα» διαμάχη για εξωγήινη ζωή και τι μορφή μπορεί αυτή να πάρει. Σοβαρά! Τότε λέει η McCarthy αποσύρθηκε στην κρεβατοκάμαρά της για να επιστρέψει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Κι εκεί που θα περίμενε κανείς ότι η αψιμαχία είχε πάρει αίσιο τέλος, μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα.



Η McCarthy φέρεται λοιπόν να έβγαλε το περίστροφο από τα απόκρυφά της και να επιδόθηκε σε σεξουαλική περίπτυξη μαζί του, ρωτώντας αγριεμένη τον σύντροφό της την ώρα που αυνανιζόταν «ποιος είναι τώρα ο τρελός, εσύ ή εγώ;». Και κατόπιν κόλλησε το όπλο στον κρόταφό του, απειλώντας να τον σκοτώσει, όπως αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών.



Ο φίλος της κατάφερε να της αποσπάσει το όπλο και το πέταξε στη λεκάνη, ενώ κατόπιν το ανέσυρε από κει και το ξεφορτώθηκε στα σκουπίδια (καθώς η μαινάδα προσπάθησε να το πάρει και πάλι στα χέρια της), πριν καλέσει την αστυνομία. Ο σερίφης που κατέφθασε τάχιστα βρήκε το ασημί Smith & Wesson στον εξωτερικό κάδο απορριμμάτων.



Η McCarthy συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για επίθεση, ενώ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 5.000 δολαρίων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.