Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ενισχύθηκε ο στόλος της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ολοκληρώθηκε η προμήθεια περιπολικών αυτοκινήτων και μηχανών.

Εκσυγχρονίστηκε, ανανεώθηκε και ενισχύθηκε ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω του ΕΣΠΑ, καθώς εγκρίθηκε η σχετική πρόταση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και ολοκληρώθηκε η προμήθεια περιπολικών αυτοκινήτων και μηχανών, που είναι πλέον στη διάθεση της Αστυνομίας.

Συνολικά, ο στόλος της αστυνομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύθηκε με 21 περιπολικά αυτοκίνητα και 21 δίκυκλες μηχανές, ενισχύοντας το έργο της. Ο νέος μηχανοκίνητος εξοπλισμός παραδόθηκε στον γενικό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου, υποστράτηγο Ηλία Γεωργόπουλο, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, σε μια σεμνή τελετή αγιασμού στο προαύλιο του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη.

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, στρατηγός Ηλίας Γεωργόπουλος, εξήρε την άριστη συνεργασία που έχει η Αστυνομία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία υπήρξε υποστηριχτής των προσπαθειών της Αστυνομίας για την προστασία των πολιτών.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί έπειτα από τρία χρόνια ενεργειών παρελήφθησαν τα οχήματα που θα συνδράμουν καθοριστικά το έργο της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο, σε μία περίοδο που έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανέφερε πως και στην επόμενη περίοδο θα γίνει προσπάθεια για χρηματοδότηση κτιριακών υποδομών, προκειμένου όλες οι αστυνομικές διευθύνσεις στην Πελοπόννησο να έχουν το δικό τους κτίριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.