Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Καταδικάστηκε ο διαχειριστής... τιμωρός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον 66χρόνο διαχειριστή πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη, που κλείδωσε την πόρτα και δεν έδωσε κλειδιά σε όσους χρωστούσαν τα κοινόχρηστα, από το Αυτόφωρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο άνδρας τιμωρήθηκε με φυλάκιση 27 μηνών με αναστολή. Στην αυτόφωρη διαδικασία κατέθεσαν δύο μάρτυρες κατηγορίας οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν από την πολυκατοικία και αναγκάσθηκαν να ζητήσουν την συνδρομή της αστυνομίας, αφού ο διαχειριστής δεν τους έδωσε κλειδί, καθώς δεν πλήρωναν τα κοινόχρηστα.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ότι υπήρχε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της πολυκατοικίας από τον Σεπτέμβριο, για μη χρήση των Κοινοχρήστων χώρων σε όσους χρωστάνε κοινόχρηστα. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς άλλαξε η κλειδαριά της εισόδου και όταν οι συγκεκριμένοι ένοικοι προσπάθησαν να βγουν βρήκαν την είσοδο κλειδωμένη.

Ζήτησαν από τον διαχειριστή κλειδί και αυτός τους είπε θα τους δώσει εφ’ όσον πληρώσουν τις οφειλές τους. Ο 66χρόνος ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία που τους δημιούργησε και δήλωσε πως δεν γνώριζε πως αυτό ήταν παράνομο. Υποστήριξε πως εφάρμοσε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και όλοι γνώριζαν πως θα άλλαζε η κλειδαριά, αλλά δεν φρόντισαν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.