Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την φιλανθρωπική του δράση συνέχισε ο Ολυμπιακός, αφού την Παρασκευή μέλη του συλλόγου επισκέφτηκαν το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα» και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.



Με επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα», όπου και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο, συνεχίστηκε η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά της ΠΑΕ στην επίσκεψη βρέθηκαν ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλης Τοκάκης και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κα. Ζαλπαρίνη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου, ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» και εξήγησε στους εκπροσώπους της ΠΑΕ τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου.

Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε και ένα χρηματικό ποσό για να ενισχύσει τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του «Η Μητέρα».

Ο Βασίλης Τοκάκης μίλησε στα παιδιά εκ μέρους του Ολυμπιακού και κατά την ομιλία του ανέφερε:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, είμαστε κοντά σας, είμαστε δίπλα σας, είμαστε αρωγοί σε αυτό το ιερό λειτούργημα το οποίο επιτελείτε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται εδώ σήμερα: τα παιδιά του Ολυμπιακού συναντούν τα δικά σας παιδιά. Το σημερινό είναι ένα μάθημα ζωής. Είναι κάτι το οποίο θα γίνει βίωμα και θα τους «ακολουθεί» μία ζωή.

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού έχουμε μάθει ότι δεν είμαστε απλά αθλητές, είμαστε άνθρωποι και συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνία. Διότι όπως λέει και ο Πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, πέρα από την Ελλάδα των δυσκολιών, υπάρχει και η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι αυτής της Ελλάδας.

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και πραγματικά να ξέρετε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε, να σας στηρίξουμε. Είμαστε κοντά σας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.