Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τυφλό οπαδό της ομάδας τους έδειραν φίλοι του ΠΑΟΚ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπουνιές και κλωτσιές δέχθηκε τυφλός οπαδός του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κυριακής (26/1) κόντρα στη Βέροια με αφορμή τον Σαλπιγγίδη.

Τον ξυλοδαρμό του προκάλεσε η αντίδραση ενός φίλου του ΠΑΟΚ –με πρόβλημα στην όραση του- ο οποίος δεν συμφώνησε με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πρόκειται για ματς, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1, ενώ το σκορ ήταν 3-0 από το 13ο λεπτό.

Ο ίδιος επιθυμεί να συναντηθεί με τον άνθρωπο που ξεκίνησε την επίθεση εναντίον του, όπως δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά» και περιέγραψε το δυσάρεστο συμβάν στο γήπεδο της Τούμπας.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι παλικάρια. Δε φέρεται έτσι ο ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να επιτεθεί αδερφός σε αδερφό όπως έγινε», είπε αρχικά ο Στέλιος Ιωαννίδης και πρόσθεσε:
«Ήμουν μόνος μου στη θύρα 5 σχετικά κοντά στη θύρα 4. Όταν έγινε η αλλαγή του Σαλπιγγίδη περίπου στα 70' ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες από τη θύρα 4. Όχι από όλη την κερκίδα, αλλά από μερίδα... Αυτό είναι κάτι στα οποίο διαφωνώ κάθετα! Μπορεί κι εγώ να μην γουστάρω τον Σαλπιγγίδη ή κάποιον άλλο παίκτη της ομάδας, αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και παίζει, δεν μπορείς να τον βρίζεις μέσα στην Τούμπα. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εμένα με σταμπάρανε κάποιοι από τη θύρα 4 επειδή αντέδρασα στις αποδοκιμασίες τους. Δεν ήμουν ο μόνος που αντέδρασα, αλλά όταν πήδηξαν τα κάγκελα και ήρθαν στη θύρα 5, εμένα βρήκαν πρώτο. Ένας με έσπρωξε και με έριξε κάτω! Νόμιζα ότι ήταν κάποιος φίλος μου που μου έκανε πλάκα και του είπα: "καλά στο 70' με θυμήθηκες;". Δεν πήρα απάντηση αλλά άρχισα να δέχομαι μπουνιές και κλοτσιές».

Ο άτυχος οπαδός του «Δικεφάλου του Βορρά», ανέφερε επίσης: «Έχω τρία καρούμπαλα από τα χτυπήματα που δέχθηκα. Ήρθε ένας γιατρός, ο Γρηγόρης, μου έβαλε πάγο και άρχισε να με ρωτάει κάποια πράγματα για να δει αν είμαι καλά και αν είχα συναίσθηση του χώρου και του χρόνου. Μέχρι να γίνουν αυτά, αυτός ή αυτοί που μου επιτέθηκαν είχαν φύγει... Αυτοί που με ξέρουν έλεγαν σε εκείνους που μου επιτέθηκαν ότι είμαι τυφλός. "Και που να το ξέρουμε αυτό, ότι είναι τυφλός;", απάντησαν. Δεν ήταν ένας... Άλλοι λένε ότι ήταν 4-5, άλλοι ότι ήταν καμιά δεκάρια. Εγώ δεν βλέπω και δεν μπορούσα να ξέρω πόσοι ήταν αλλά μετά έκαναν πίσω. Κατάλαβαν ότι είχαν κάνει μεγάλη γκάφα. Θεωρώ απαράδεκτο να αποδοκιμάζεται μέσα στην Τούμπα παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είτε είναι ο Σαλπιγγίδης, είτε οποιοδήποτε άλλος. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εγώ δε γουστάρω τον Κατσουράνη. Μέσα στην Τούμπα ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό. Από έξω; Κάποια φορά που τον είχα πετύχει έξω του είχα πει ότι είναι... χανούμι! Αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον σέβομαι».

Καταλήγοντας, τόνισε πως δεν θα κινηθεί νομικά, αλλά φανέρωσε την επιθυμία του να συναντηθεί με αυτόν που τον χτύπησε πρώτα. «Μου είπαν ότι θα βρουν αυτόν που μου επιτέθηκε. Εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω την αστυνομία. Αλλά θέλω αυτόν που με κτύπησε να έρθει μπροστά μου όταν θα είναι ξεσούρωτος και ξεμαστούρωτος να δω πώς θα με αντιμετωπίσει. Μόνο αυτό θέλω. Όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι, εγώ την άποψη μου θα την λέω ακόμη και να με ξαναχτυπήσουν. Και θα παίρνω διαρκείας, και στο γήπεδο θα πηγαίνω», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.