Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Ο αγώνας των αγροτών είναι πάντοτε σεβαστός»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τσαυτάρης: Δεν μας επιτρέπεται να χαρίσουμε δάνεια, θα θεωρηθεί κρυμμένη επιδότηση.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξηγεί τη θέση του για τη φορολογία των αγροτών, τις κινητοποιήσεις και το θέμα των ενυπόθηκων δανείων.

«Πολλοί αγρότες τηρούσαν βιβλία εσόδων και εξόδων. Με αυτά θα λυθούν προβλήματα. Δεν θα υπάρχουν τα εικονικά τιμολόγια», είπε ο κ. Τσαυτάρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο κ. Τσαυτάρης υποστήριξε ότι έχουν μπει τα όρια και πρόσθεσε ότι το θέμα της φορολόγησης έχει μπει εδώ και ένα χρόνο «Έχει αποφασιστεί με νόμο πριν από ένα χρόνο», ανέφερε.

«Θέλω να πω σε όλους να δείξουν κατανόηση. Δεν θέλει κανείς να ταλαιπωρεί κανέναν. Εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε», επεσήμανε ο κ. Τσαυτάρης συμπληρώνοντας ότι: «Πιστεύω ότι θα βρούμε τρόπο. Ο αγώνας των αγροτών είναι πάντοτε σεβαστός. Κάνουμε πάντοτε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Τι κέρδος θα έχουμε αν κλείσουν οι δρόμοι και παραλύσει η χώρα;».

Αναφερόμενος στο θέμα των ενυπόθηκων δανείων, τόνισε: «Στην Ευρώπη ακολουθούμε μια κοινή αγροτική πολιτική. Δεν μας επιτρέπεται να χαρίσουμε δάνειο, ούτως ή άλλως δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Θα θεωρηθεί κρυμμένη επιδότηση».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.