Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Χειρουργήθηκε ο Γκρέιντζερ, τέλος η σεζόν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ των Τρικάλων που παρασύρθηκε το πρωί από αυτοκίνητο.



Σε τρίωρη επέμβαση υποβλήθηκε στο Metropolitan ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ μετά τον τραυματισμό του στα πόδια από αυτοκίνητο το πρωί σε δρόμο της Αθήνας κι ενώ πήγαινε σε γιατρό για να κάνει θεραπεία. Ο γκαρντ των Τρικάλων έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα κνήμης και περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, πράγμα που σημαίνει πως η σεζόν τελείωσε πρόωρα για αυτόν.

Ο 24χρονος γκαρντ, που προχθές είχε γενέθλια, είχε φέτος 13,4 πόντους, 3 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας η χειρουργική επέμβαση στον αθλητή μας Jeremy Granger ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο και υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης και κάταγμα περόνης.

Την επέμβαση έκανε με επιτυχία ο διακεκριμένος συντοπίτης μας Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Metropolitan κ. Στέργιος Καρακίτσιος. Ο κ. Καρακίτσιος εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά την τρίωρη χειρουργική επέμβαση και εκτίμησε πως ο χρόνος αποθεραπείας του JeremyGranger θα είναι περίπου τέσσερεις μήνες. Θα παραμείνει δε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν επιπλοκές και λοιμώξεις.

Στο πλευρό του αθλητή είναι ο team manager Χρήστος Τσέκος και ο Απόστολος Μπραχάλας. Οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ αναμένεται να τον επισκεφτούν το Σάββατο, παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το ΔΣ των Τρικάλων BC Aries ευχαριστεί τον κ. Στέργιο Καρακίτσιο για την ιδιαίτερη φροντίδα που επέδειξε καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Metropolitan».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.