Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στο Αργοστόλι το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα αντικαταστήσει το «Superfast 11».

Στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, θα καταπλεύσει στις 7 το απόγευμα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο θα αντικαταστήσει το πλοίο «Superfast 11».

Στο πλοίο, που διαθέτει 11 καταστρώματα και έχει δυνατότητα μεταφοράς 2.250 επιβατών και 850 οχημάτων, θα φιλοξενηθούν κάτοικοι του νησιού, τα σπίτια των οποίων υπέστησαν ζημιές από το σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.

Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και σχετική εντολή του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναυάρχου Δημήτριου Μπαντιά, δεκαπέντε στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, έχουν ήδη μεταβεί στο Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας για παροχή βοήθειας.

Σημειώνεται, ότι για το χρονικό διάστημα των τεσσάρων ημερών που το νησί της Κεφαλονιάς έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετέβη στο νησί και ο περιφερειάρχης της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να συνδράμει στον συντονισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την σεισμική δόνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.