Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών σε Αχαΐα και Ηλεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αύριο η διαδικασία δημοπράτησης.

Νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας και Ηλείας πρόκειται να ανατεθούν, μετά από διαπραγμάτευση, σε ιδιοκτήτες ταξί και λεωφορείων, κατά τη διάρκεια της 41ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην Πάτρα, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στην αυριανή συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, θα συζητηθούν η ανάθεση, κατόπιν διαπραγμάτευσης, δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμων Ανδραβίδας- Κυλλήνης, Πύργου και ‘Ηλιδας Π.Ε. Ηλείας με ταξί, για τα οποία έχει προκύψει αδυναμία πραγματοποίησης από τους μεταφορείς καθώς και νέων δρομολογίων από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Επίσης, η ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με λεωφορείο, μικρό λεωφορείο και ταξί, νέων δρομολογίων από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013-2014 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα και συγκεκριμένα: δελτίο ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση (σε περίπτωση εκπροσώπησης) κ.λπ.


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.