Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Από νιόπαντρη έγινε χήρα σε λίγες ώρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο γαμπρός σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν πήγε να βοηθήσει μια γυναίκα.

Συγκλονίζει η ιστορία ενός άντρα από τις ΗΠΑ ο οποίος λίγες ώρες μετά το γάμο του, έχασε τη ζωή του αφού επιχείρησε να βοηθήσει μια οδηγό η οποία είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Η υπόθεση του 49χρονου William Riley Knight είχε προκαλέσει συγκίνηση στις ΗΠΑ με τα ΜΜΕ να τον αποκαλούν «Καλό Σαμαρείτη».

Ο άντρας πήγανε με τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο που θα διέμεναν, μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, το βράδυ του Σαββάτου.

Διέσχιζαν ένα δρόμο του Crown Point της Ιντιάνα, όταν είδαν μια γυναίκα το αυτοκίνητο της οποίας είχε πέσει σε ένα χαντάκι πλάι στο δρόμο.

«Επέστρεφε από τη γαμήλια δεξίωση όταν σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα η οποία περπατούσε στο κράσπεδο αφού το αυτοκίνητό της είχε γλιστρήσει εκτός του δρόμου, στο χιόνι», δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού σερίφη.

Ο άντρας σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και άφησε τη σύζυγό να περιμένει μέσα ενώσω αυτός πήγε να βοηθήσει τη Linda Darlington. Καθώς όμως στεκόντουσαν στην άκρη του δρόμου, χτυπήθηκαν από ένα όχημα και κατόπιν από άλλα δύο τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους! Τα δύο θύματα, πέθαναν ακαριαία.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του William, Nikki Knight η οποία δήλωσε: «Έγινα από νιόπαντρη, χήρα σε λιγότερο από 48 ώρες».

Η αστυνομία δήλωσε ότι όλοι οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο παρέμειναν στο σημείο. Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής δεν είχαν αποδοθεί κατηγορίες σε κανέναν.

Ο άτυχος άντρας που παντρεύονταν για δεύτερη φορά, είχε 2 κόρες.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.