Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Προσλήψεις στο Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσφέρονται και θέσεις που μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι απόφοιτοι λυκείων.

Σε προσλήψεις έκτακτου προσωπικού θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) σε Κοζάνη, Κατερίνη, Αττική, Βέροια, Λέσβο, Καρδίτσα, Γρεβενά καθώς και στα νησιά Τήνο, Αίγινα, Κέα, Άνδρο. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι ηλεκτροτεχνίτες, τεχνολόγοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, σχεδιαστές μέσω Η/Υ κ.α. Εκτός όμως από τις εξειδικευμένες θέσεις εργασίας προσφέρονται θέσεις και στην ειδικότητα Διοικητικών Γραμματέων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τις οποίες και μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι απόφοιτοι λυκείου.

Πιο αναλυτικά θέσεις ΔΕ γραμματέων (υπάλληλοι γραφείου) προσφέρονται στη Βέροια, στην Αττική (περιοχές Μεσογείων, Ελευσίνας), Αίγινα, Τήνο και Κοζάνη όπως φαίνεται και στον πίνακα που παρατίθεται πιο κάτω. Τις θέσεις αυτές μπορούν να τις διεκδικήσουν όπως προαναφέρθηκε απόφοιτοι ενιαίου, γενικού και τεχνικού λυκείου που παράλληλα έχουν γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα:

(i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.


Περιοχή
Θέσεις ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου
Λήξη Προθεσμίας Αιτήσεων
Κοζάνη
2
13/12/2013
Αίγινα
1
19/12/2013
Τήνο
1
19/12/2013
Αττική-Ελευσίνα
4
19/12/2013
Αττική-Μεσογείων
2
19/12/2013
Βέροια
2
16/12/2013
Οι προσλήψεις σε όλες τις ειδικότητες πραγματοποιούνται μετά από μοριοδότηση μιας σειράς κριτηρίων που είναι:

1. Χρόνος Ανεργίας
2. Πολυτεκνία – τέκνο πολύτεκνης οικογένειας
3. Ανήλικα τέκνα
4. Γονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας
5. Βαθμός τίτλου σπουδών
6. Εμπειρία

Αποστολή δικαιολογητικών:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία των υπηρεσιών. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από μια σειρά δικαιολογητικών. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δικαιολογητικά

Όπως προαναφέρθηκε η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από μια σειρά δικαιολογητικών όπως ανεπικύρωτο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας, τίτλοι σπουδών, γνώση χειρισμού Η/Υ, ανεργία κ.α. Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στους συνδέσμους που παραθέτουμε ακολούθως.

91 θέσεις Αττική, Τήνο, Αίγινα, Κέα, Άνδρο: Αιτήσεις 10 έως 19 Δεκεμβρίου

2 θέσεις Καρδίτσα: Αιτήσεις 12 έως 21 Δεκεμβρίου
3 θέσεις Λέσβο: Αιτήσεις 11 έως 20 Δεκεμβρίου
5 θέσεις Βέροια: Αιτήσεις 7 έως 16 Δεκεμβρίου
3 θέσεις Κατερίνη: Αιτήσεις 5 έως 14 Δεκεμβρίου
6 θέσεις Κοζάνη: Αιτήσεις 4 έως 13 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.