Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Αυτεπάγγελτη αναζήτηση πιστοποιητικών από το Αγροτικής Ανάπτυξης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κοινή υπουργική απόφαση.

Πιστοποιητικά-βεβαιώσεις, τα οποία εκδίδονται από υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και από υπηρεσίες των Περιφερειών, αναζητούνται πλέον αυτεπάγγελτα από τις αρμόδιες αρχές, για την έκδοση διοικητικών πράξεων, από οργανικές μονάδες των υπουργείων και δημόσιων υπηρεσιών, από ΟΤΑ και από ΝΠΔΔ, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής πιστοποιητικά-βεβαιώσεις:

1. Κέντρα Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕΠΠΥΕΛ): Βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.

2. Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Αρμόδιας Περιφερειακής Ενότητας: Βεβαίωση για την έκδοση άδειας απόσταξης. Βεβαίωση εγγραφής στο σύστημα γεωγραφικών πληροφοριών στον ελαιοκομικό τομέα. Βεβαιώσεις σχετικές με τις άδειες λειτουργίας των εγκαταστάσεων τροφίμων

3. Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα του ΥΠΑΑΤ: Βεβαίωση της ιδιότητας νεοεισερχόμενου Νέου Γεωργού (αφορά όσους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών και δεν έχει παρέλθει 10ετία από την ένταξή τους καθώς και όσους έχουν ενταχθεί με σχέδιο βελτίωσης και δεν έχει παρέλθει 5ετία).

Σημειώνεται ότι η αυτεπάγγελτη αναζήτηση των ανωτέρω πιστοποιητικών-βεβαιώσεων διενεργείται υποχρεωτικά, χωρίς να απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση του ενδιαφερομένου, με σημείωμα της αρμόδιας για την έκδοση της τελικής διοικητικής πράξης υπηρεσίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.