Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Έβρεξε« δολάρια σε εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χαρά ενόψει Χριστουγέννων ήθελε να δώσει ο ιδιοκτήτης τους
.
Δολάρια «έβρεξε» σε ένα εμπορικό κέντρο στη Μινεσότα των ΗΠΑ όταν ένας άνδρας ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου και άρχισε να πετά τα χαρτονομίσματα, θέλοντας να μοιράσει χαρά στους ανθρώπους εν όψει των Χριστουγέννων.

Ο Σέρτζ Βόρομπιοβ ανήρτησε στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να πετά από τον τέταρτο όροφο του τεράστιο κτιρίου τα χρήματα. «Τρελός τύπος πετά 1.000 δολάρια από τον τέταρτο όροφο του εμπορικού Mall of America» είναι ο τίτλος που έδωσε ο άνδρας στο βίντεο.

Εκπρόσωπος του εμπορικού συγκροτήματος δήλωσε στην εφημερίδα Μινεάπολις Σταρ Τρίμπιουν, ότι ο Βόρομπιοβ θα μπορούσε με αυτή την πράξη του να προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση, ακόμα και των τραυματισμό ανθρώπων. Οι φρουροί ασφαλείας του εμπορικού αποδοκίμασαν επίσης την πράξη του άνδρα και τον προειδοποίησαν ότι θα μπορούσαν να τον συλλάβουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο 29χρονος είπε ότι είχε περάσει μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αφού όχι μόνο χώρισε με τη σύζυγό του αλλά και έχασε την επιχείρησή του. Ωστόσο, όπως δήλωσε, ήθελε να μοιράσει λίγη χαρά στους ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Δεν έχω αρκετά χρήματα για να κάνω πολλά πράγματα και πρέπει να ξεπεράσω ένα φρικτό διαζύγιο», είπε. «Η σύζυγός μου πήρε ακόμα και τη γάτα μας και τώρα δεν μου λέει που βρίσκεται», δήλωσε ο 29χρονος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.