Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Τι απαντά ο Διοικητής για τις ελλείψεις στο Δαφνί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αστείες και ανυπόστατες χαρακτηρίζει ο Διοικητής του Ψ.Ν.Α. "Δαφνί - Δρομοκαΐτειο" Παύλος Θεοδωράκης τις καταγγελίες εργαζομένων στο Δαφνί ότι υπάρχουν ελλείψεις σε χαρτί υγείας και χαρτοπετσέτες.

Σημειώνεται ότι όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι στο enikos.gr, δεν τους δικαιολογούν έξοδα για χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες και… οινόπνευμα με αποτέλεσμα το προσωπικό να κουβαλάει από το σπίτι του ενώ οι ασθενείς… απλώς δεν χρησιμοποιούν!

Ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στο enikos.gr αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν ως "στόχο να πλήξουν την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και τους χρήστες των υπηρεσιών ψυχικής υγείας αναστατώνοντάς τους".

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά σε οποιαδήποτε ενδονοσοκομειακή ή εξωνοσοκομειακή δομή ότι υπάρχει έλλειψη σε χαρτί υγείας ή χαρτοπετσέτες. Αντίθετα, τονίζει, υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες, στέλνοντάς μάλιστα σχετικές φωτογραφίες . Στις αποθήκες εικονίζεται ο προϊστάμενος της αποθήκης υλικών.





Τέλος, ο διοικητής του νοσοκομείου απαντώντας στις καταγγελίες εργαζομένων ότι μετά την αλλαγή του catering, δέχονται έντονα παράπονα από τους ασθενείς για την ποιότητα του φαγητού, υπογραμμίζει ότι το catering δεν έχει αλλάξει από την 10η Φεβρουαρίου του 2008.

"Η ψυχιατρική μεταρρύθμιση θα γίνει όχι βιαστικά αλλά γρήγορα και ορθά . Δυστυχώς οι ίδιοι που αντιστέκονταν πριν την κρίση είναι οι ίδιοι που αντιστέκονται και τώρα με πρόσχημα την κρίση" δηλώνει στο enikos.gr ο κ. Θεοδωράκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.