Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση υπηρεσιών υποστήριξης εξωστρέφειας στο Metropolitan Expo

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου το συνέδριο «Made in Greece».

Από τις 29 Νοεμβρίου έως τη 1 Δεκεμβρίου 2013 διοργανώνεται το Συνέδριο Εξαγωγών και Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας με τίτλο «Made in Greece», στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Εκπρόσωποι κρατικών φορέων και συνδέσμων, καθώς και εταιρίες από το χώρο του branding, marketing , μεταφορών, τεχνολογίας, συσκευασίας, εκτυπώσεων, πιστοποιήσεων, συμβουλευτικών υπηρεσιών επιδότησης και χρηματοδότησης, συγκεντρώνονται επιτέλους μαζί σε ένα χώρο, προκειμένου να ενημερώσουν τις Αθηναϊκές επιχειρήσεις σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) και με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Στα πλαίσια της έκθεσης, περισσότερες από 120 καταξιωμένες επιχειρήσεις υποστήριξης της εξωστρέφειας, θα μπορούν να ενημερώσουν αναλυτικά τους επισκέπτες σχετικά με τα εργαλεία που έχουν οι επιχειρήσεις στην διάθεση τους προκειμένου να διευρύνουν την τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες.

Έντονη θα είναι και η παρουσία των Διμερών Επιμελητηρίων της χώρας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δράσεις τους, αλλά και για τις προοπτικές εξαγωγής ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 10 αγορές του κόσμου.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Π.Ε.Π Αττικής στο πλαίσιο της πράξης "Ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αθηναϊκών επιχειρήσεων" και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και τα στελέχη των αθηναϊκών επιχειρήσεων, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, που θέλουν να ενισχύσουν την εξαγωγική δράση τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.madeingreeceexpo.gr.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.