Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δέντρο αγάπης...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα δέντρο αλλιώτικο από τα άλλα, ένα δέντρο στολισμένο με αγάπη και τα χαμόγελα των παιδιών με σύνδρομο Down θα φιλοξενήσει ο πολυχώρος ΦΙΞ in art (26ης Οκτωβρίου 15), στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής διοργάνωσης με τίτλο «Βοήθησέ με να ανέβω τα σκαλιά μαζί σου», στις 30 Νοεμβρίου (10.00-17.30).

Παιδιά με σύνδρομο Down θα φωτογραφηθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της διοργάνωσης και οι φωτογραφίες τους θα γίνουν επί τόπου τα στολίδια που θα κρεμαστούν σε ένα δέντρο ύψους 3 μέτρων.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν δύο τραγούδια αφιερωμένα στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, ενώ το πρόγραμμα, εκτός από μουσική και τραγούδια, περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από παιδικό συγκρότημα, επίδειξη ξιφασκίας, μαγειρική, μάθημα διατροφής για παιδιά από την "Κουκουβάγια τη Σοφή" και χειροποίητες δημιουργίες χαρτοτεχνικής. Επίσης, θα λειτουργήσει μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Συνδρόμου Down.

"Ο καθένας μπορεί να φέρει στο μπαζάρ ότι χρησιμοποιημένο ρούχο, παιχνίδι, βιβλίο, κόσμημα, κ.λπ., και να το χαρίσει στο Σύλλογο του Συνδρόμου Down. Τα χαρισμένα αντικείμενα, ρούχα κ.ά., θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να πουληθούν σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους, μέσα στον χώρο, έτσι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ψωνίσει σε πολύ χαμηλές τιμές ό,τι χρειάζεται. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δράσεις και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο του Συνδρόμου Down" ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η "ψυχή" της διοργάνωσης διατροφολόγος Βασιλική Παπαδοπούλου, η οποία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα υποδυθεί την "Κουκουβάγια τη Σοφή" που θα κάνει τα μαθήματα διατροφής για παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι να χαρίσουν αντικείμενα για το φιλανθρωπικό μπαζάρ μπορούν να επικοινωνούν με το χώρο φιλοξενίας της εκδήλωσης, τηλεφωνώντας στο 2310-500034, με το Σύλλογο Συνδρόμου Down στο 2310-925000 ή με την υπεύθυνη του προγράμματος Βασιλική Παπαδοπούλου, 6945704148.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.