Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Παράτησε το γιο του στο δρόμο για μια άγνωστη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γείτονες ξύπνησαν τα ξημερώματα από τα κλάματα του παιδιού.

Ένα αγοράκι επτά μόλις χρονών βρέθηκε να περιπλανιέται ξυπόλητο στο δρόμο έξω από το σπίτι της γυναίκας, που ο πατέρας του είχε πάρει νωρίτερα από το δρόμο στη διαδρομή του για το βενζινάδικο.

Ο 31χρονος πατέρας του παιδιού παράτησε το γιο του μέσα στο αυτοκίνητο όλη τη νύχτα, για να κάνει σεξ με τη γυναίκα που είχε μόλις γνωρίσει στο δρόμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι γείτονες της γυναίκας άκουσαν το παιδί να κλαίει στις 6 και μισή το πρωί, αναζητώντας τον πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο πατέρας είχε βγει με το γιο του από το σπίτι τους στο Moreton της Μ. Βρετανίας στις 28 Σεπτεμβρίου για να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητο.

Αντί για το βενζινάδικο όμως κατευθύνθηκαν προς το Birkenhead, όπου ο πατέρας του παιδιού σταμάτησε και πρόσφερε σε μια γυναίκα να την πάει στο σπίτι της, καθώς δε μπορούσε να βρει ταξί.

Όταν την πήγε σπίτι της, την ακολούθησε μέσα σε αυτό, αφήνοντας το γιο του στο αυτοκίνητο.

«Έμοιαζε φοβισμένο και η πόρτα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο ήταν ανοιχτή. Κοίταξα στο δρόμο όμως δεν ήταν κοντά κανένας ενήλικας. Τα μάτια του ήταν κατακόκκινα από το κλάμα» κατέθεσε μια μάρτυρας, η οποία ξύπνησε από τα γοερά κλάματα του παιδιού.

Ένας άλλος γείτονας κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε το περιπολικό εμφανίστηκε και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε βγει από ένα σπίτι εκεί κοντά. Όμως δεν έδωσε σωστή διεύθυνση στους αστυνομικούς και στις επίμονες ερωτήσεις τους παραδέχτηκε ότι είχε πάρει μια γυναίκα από το δρόμο και πήγε σπίτι της «για να δουν τηλεόραση», τονίζοντας ότι «έλεγχε σε τι κατάσταση ήταν ο γιος του συχνά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα δεν είχε καταλάβει καν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα παιδί (!).
Ο πατέρας δήλωσε ένοχος για παραμέληση ανηλίκου. Καταδικάστηκε σε 4,5 μήνες φυλάκιση και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.