Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πούλησαν το μωρό τους για ένα... κινητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έβαλαν αγγελία σε εφημερίδα και όταν πήραν τα λεφτά έκαναν ψώνια.

Ένα ζευγάρι από την Κίνα κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολλά χρόνια φυλάκιση, καθώς κατηγορείται ότι ήθελε να πουλήσει την αγέννητη κόρη του για να... πάρει ένα iPhone και άλλα αγαθά πολυτελείας.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η Zhang και ο Teng έβαλαν ανώνυμες αγγελίες σε εφημερίδες, λέγοντας ότι ήταν πρόθυμοι να... αποχωριστούν το μωρό τους (που δεν είχε γεννηθεί ακόμη τότε), με αντάλλαγμα 50.000 κινεζικά γουάν (περίπου 5.000 δολάρια).

Οι Αρχές τους κατηγόρησαν για εμπορία ανθρώπων, αφού τελικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, βρήκαν τελικά αγοραστή για το μωρό, το οποίο η Zhang έφερε στον κόσμο στο σπίτι της και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

Τα λεφτά κατατέθηκαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Με αυτά το ζευγάρι, που είναι άνεργο και έχει δύο ακόμη παιδιά -όπως μετέδωσαν κινεζικά μέσα ενημέρωσης- αγόρασε ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα είδη πολυτελείας.

Στο δικαστήριο ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν για το καλό της νεογέννητης κόρης τους, προσθέτοντας ότι ήθελαν να τής βρουν ένα καλό σπίτι με οικονομική άνεση, που θα μπορούσε να τής προσφέρει μια καλύτερη ζωή.

«Δεν τη δώσαμε για τα λεφτά, αλλά για να είναι πιο ασφαλής» είπαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Σανγκάης Jiefang Daily.

Προκειμένου να κρύψουν την εγκυμοσύνη της γυναίκας, οι δυο τους έλεγαν στους γείτονες, ότι το «εξόγκωμα» στην κοιλιά της ήταν... όγκος, καταλήγει το άρθρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.