Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η δίδυμη συνταγή της... ευτυχίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα δίδυμα αδέρφια γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου.

Οι δίδυμες αδερφές Zhang Tianqin και Zhang Shuangqin παντρεύτηκαν πριν από 50 χρόνια τους δίδυμους αδερφούς Jin Tiewa και Jin Zhubiao.

Ο γάμος τους έγινε στο χωριό Donggou στην περιοχή Ruyang της Κίνας.

Και φυσικά το ευτυχές γεγονός δεν ήταν απλά για «σύμπτωση», αλλά η ένωσή τους με τα δεσμά του γάμου ήταν αποτέλεσμα... συμφωνίας, βάσει των παραδοσιακών πεποιθήσεων για την καλή τύχη και ευημερία.Οι γαμπροί είναι σήμερα 72 ετών και οι νύφες 69, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως είπε ο Jin Tiewa τα ζευγάρια είχαν υποσχεθεί το ένα στο άλλο ότι θα παντρευτούν από τότε που ήταν παιδιά.«Έχουμε μια τοπική παράδοση οι δίδυμοι να παντρεύονται δίδυμες, γιατί αυτό φέρνει τύχη. Γνωριστήκαμε όταν είμασταν παιδιά και οι οικογένειές μας έκαναν προφορική συμφωνία για το γάμο μας όταν θα μεγαλώναμε» συνέχισε.Η Zhang Shuangqin θυμάται ότι ήταν 10 χρονών όταν πρωτοσυναντήθηκε με τα αγόρια.«Έμοιαζαν τόσο πολύ. Εγώ και η αδερφή μου δε μπορούσαμε να τους ξεχωρίσουμε. Το καταφέραμε μόνο αφότου παντρευτήκαμε» είπε.Τα δύο ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν αποκτήσει (συνολικά) πέντε αγόρια και τέσσερα κορίτσια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.