Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πλούσιος ο φετινός μουσικός χειμώνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πρόγραμμα των μουσικών σκηνών της πόλης.

Απρόσμενες μουσικές συνεργασίας και πλούσιο πρόγραμμα υπόσχονται και φέτος το χειμώνα οι πιο γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης.

Χώροι «δοκιμασμένοι» και κλασικοί, άλλοι νεότεροι και ανακαινισμένοι αλλά και κάποιοι «δαιμόνιοι» πολυχώροι, προσθέτουν καθημερινά στις ατζέντες τους ονόματα καλλιτεχνών που θα γεμίσουν μουσικά, τις σκηνές τους.

Οι τιμές εισόδου στις σκηνές καθορίζονται κυρίως από την αναγνωρισιμότητα του κάθε καλλιτέχνη ή συγκροτήματος, ενώ σε γενικές γραμμές οι τιμές διατηρούνται χαμηλά, με εκείνες που ξεκινούν από τα 5 ευρώ. Ωστόσο μουσικά, ικανοποιούνται όλα τα γούστα, ακόμη και των πιο απαιτητικών, αφού τα είδη από τα οποία μπορεί να επιλέξει το κοινό, είναι πολλά από τζαζ και ροκ μέχρι ρεμπέτικο και ποπ.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συγκέντρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μουσικών σκηνών (οι οποίες έχουν ανακοινώσει έως και σήμερα το πρόγραμμά τους) και τις παρουσιάζει

«'Ανοδος Live Stage»

Σωκράτης Μάλαμας: Ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από την 1η έως τις 23 Νοεμβρίου στη σκηνή του 'Ανοδος. (Παρασκευή & Σάββατο 1-2, 8-9, 15-16, 22-23 /11/2013). Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί

Γιάννης Κούτρας- Απόστολος Ρίζος: Τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία στη μουσική παράσταση «Όλο τον Κόσμο Γύρισες». Οι ημερομηνίες εμφάνισης είναι 18 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστούγεννα και ανήμερα Πρωτοχρονιά (25/12 & 1/1/14) & την πρώτη Τετάρτη του χρόνου, 8 Ιανουαρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Δημήτρης Μυστακίδης: Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξεκινώντας από την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, θα παρουσιάσει «Τα ρεμπέτικα της κιθάρας». Μαζί του θα συμπράξουν ως καλεσμένες και οι φίλες του Φωτεινή Βελεσιώτου, Μελίνα Κανά, Ματούλα Ζαμάνη, Γιώτα Νέγκα - κάθε Πέμπτη θα εμφανίζεται διαφορετική καλεσμένη. 28/11 & 5, 12, 19/12/2013. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Κωστής Μαραβέγιας: Ο Κωστής Μαραβέγιας θα βρίσκεται στο Άνοδος Live Stage από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έως και τις δυο πρώτες Παρασκευές του Ιανουαρίου (13, 20, 27/12/2013 & 3, 10/1/2014 έως 10/1). Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 6 μοναδικές παραστάσεις, στη σκηνή του 'Ανοδος ανεβαίνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έως και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. 14, 21, 28/12/2013 & 4, 11, 18/1/2014. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Μάρθα Φριντζήλα: Η Μάρθα Φριντζήλα έρχεται με το «The Koubara Project" #3 "Magical Mystery Tour» τις Κυριακές του Δεκεμβρίου (1, 8, 15, 22/12/2013, έως τις 22/12. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

'Ανοδος Live Stage (Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα). Τηλ. 210 34 68 100

«Ρυθμός- Stage»

«Σε βλέπω στο ποτήρι μου»: Τα τραγούδια που ακούγονται παραδοσιακά στο δεύτερο μέρος κάθε προγράμματος, γίνονται τώρα το επίκεντρο, με αφορμή μια νέα λαϊκή φωνή: τον Χάρη Μακρή. Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου Είσοδος:12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

«Σε ρυθμό βαλς»: Η Βικτώρια Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου σε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από την εποχή του μεσοπολέμου και φτάνει μέχρι το σήμερα. Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Είσοδος:10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Μπλε: Οι Μπλε σε μία μοναδική εμφάνιση με όλες τις κορυφαίες τους επιτυχίες: «Πιάνω φωτιά», «Ενοχές», «Δε θέλω», «Φοβάμαι», «Τον ίδιο το Θεό» κ.ά. Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Βασίλης Φλώρος: Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στις όχθες της αυγής», ανέκδοτο υλικό από το δεύτερο δίσκο καθώς επίσης και τραγούδια αγαπημένα. Πέμπτη 31 Οκτωβρίου Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Χαΐνηδες: Το δημοφιλές συγκρότημα από την Κρήτη, για δύο «διονυσιακές» βραδιές στο Ρυθμό Stage, Σάββατο 2 και 9 Νοεμβρίου. Είσοδος:12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Σταύρος Σιόλας: Προσκαλεί το κοινό στο μουσικό του ταξίδι με τίτλο «Διόδια», μαζί με τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου Είσοδος:10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Imam Baildi: Για μία μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση στη σκηνή του Ρυθμός Stage, με τη γνωστή τους συνταγή, παρουσιάζουν κομμάτια σε δική τους μουσική και στίχους, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτεινή Δάρρα: Μια διαδρομή στις καλύτερες μέρες του «ραδιοφώνου των ονείρων μας», του Δεύτερου προγράμματος, της αλλοτινής ΕΡΑ στη σκηνή του Ρυθμός Stage για τρεις διαδοχικές Παρασκευές: 15, 22 και 29 Νοεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Μανώλης Λιδάκης: Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσιάζει επιλογές τραγουδιών από το πλούσιο ρεπερτόριό του και απ' όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του. Σάββατο 16, 23, 30 Νοεμβρίου και όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου: Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι με αφορμή τα 40 χρόνια από το Πολυτεχνείο, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης: Παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια χωρίς φυσικά να λείπουν τα τραγούδια του από τους δίσκους «Φυσάει εδώ αλλιώς ο αέρας» και «Όμορφοι και ηττημένοι». Πέμπτη 21 και 28 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη). Τηλέφωνο: 210 9750060.

«Σταυρός του Νότου»

Αλκιβιάδης Κωνσταντινόπουλος: Προσκαλεί το κοινό να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Ένας Τρελλός» σε μία και μοναδική συναυλία - παρουσίαση με καλεσμένους τους: Δώρο Δημοσθένους, Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ισαάκ Σούση, Δημήτρη Σταρόβα, Μπαμπή Στόκα, Γιώργο Χατζή, AnimaCorda, Chu cho s.h.s στο Σταυρό του Νότου Plus, την Πέμπτη 24 Οκτώβριου. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μανώλης Φάμελλος & Nalyssa Green: Οι δύο καλλιτέχνες μόλις αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με το «Φθινοπωρινό», το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί ως ντουέτο και έρχονται στο Σταυρό Του Νότου Club, με έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, να συμπληρώσει τη βραδιά, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Χρήστος Θηβαίος & Μίλτος Πασχαλίδης: Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού και χαρίζουν στο κοινό μοναδικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία, αυτή την Παρασκευή 25/10 αλλά και στις 1,8,15,22,29 Νοεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό.

Κίτρινα Ποδήλατα: Με τον ολοκαίνουργιο δίσκο στις αποσκευές τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα τραγουδήσουν και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα «Μη μ' αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω φόρα», «Ακόμα μια ζωή» καθώς επίσης και επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή. Παρασκευή 25/10 και το Νοέμβριο 1,8,15,22,29, στο Σταυρός του Νότου Plus. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασι

House Band + Special Guest: Γιώργος Τεντζεράκης: Η γνωστή μπάντα, μαζί με τον Γιώργο Τεντζεράκη θα εμφανιστούν αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, 25-26/10 και το Νοέμβριο (1,2,9,16,23,30) στο Σταυρό του Νότου Club. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασι.

Μύρωνας Στρατής& Ησαϊας Ματιάμπα: Οι νεαροί μουσικοί, με ένα πολύ δυναμικό μουσικό πρόγραμμα εμφανίζονται κάθε Σάββατο στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus (26/10 και 2,9,16,23,30/ 11).

Βίκυ Καρατζόγλου & 'Αρης Πλασκασοβίτης: Μετά την επιτυχία που σημείωσε τον περασμένο Μάιο, το τρίωρο πρόγραμμα με τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του '90 επιστρέφει ανανεωμένο, με δυο ξεχωριστούς καλλιτέχνες, τις Τρίτες 29/10 και 5 Νοεμβρίου, στο Σταυρός του Νότου CLUB. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Μετά την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής περιοδείας «40 χρόνια έφηβος» με αφορμή την συμπλήρωση των 40 χρόνων στην δισκογραφία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται με ορμή στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μια σειρά εμφανίσεων που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο (2,9,16,23,30/ 11). Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική παραγωγή με τίτλο «Απηλιώτης», στην μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, από την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα 4,11,18,25 /11. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί

Ακόμη:

Μαρία Παπαγεωργίου: στο Σταυρό του Νότου Plus 3,10,17 Νοεμβρίου.

Rosewood: στο Σταυρό του Νότου Club, 7 Νοεμβρίου.

Αλέξανδρος Μπελλές: στο Σταυρό του Νότου Plus, 7 Νοεμβρίου.

Σπύρος Γραμμένος: στο Σταυρό του Νότου Club, 8 Νοεμβρίου.

Παύλος Συνοδινός & The Greeklish Babylon: στο Σταυρό του Νότου Plus, 14,21 Νοεμβρίου.

Just dance: στο Σταυρό του Νότου Club, 14 Νοεμβρίου.

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies: στο Σταυρό του Νότου Club, 15,22,29 Νοεμβρίου.

Ραλλία Χρηστίδου & Γιώργος Καραδήμος: στο Σταυρό του Νότου Club, 24 Νοεμβρίου.

Κατερίνα Μακαβού, special guest: Φοίβος Δεληβοριάς: στο Σταυρό του Νότου Club, 25 Νοεμβρίου.

Κώστας Λειβαδάς & Ελένη Τσαλιγοπούλου: στο Σταυρό του Νότου Club, 28 Νοεμβρίου.

Κώστας Τριανταφυλλίδης: στο Σταυρό του Νότου Plus, 28 Νοεμβρίου.

Νίκος Πορτοκάλογλου: από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Σταυρός του Νότου (Φραντζή και Θαρυπου 35-37, Νέος Κόσμος). Τηλ.: 2109226975

«PassPort - Χώρος Πολιτισμού»

Γλυκερία, «Ethnic Experience»: Η Γλυκερία, ο Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία, η Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία και ο Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία, ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα-κράμα των ήχων, των μελωδιών και των παραδόσεων που ο καθένας έχει στην καρδιά και στο μυαλό του, τις Παρασκευές 25 Οκτώβρη και 1 Νοέμβρη, στο PassPort. Γενική είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ, με μπύρα ή κρασί) - 25 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Νατάσσα Μποφίλιου,«Πάμε ξανά»: Μια παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη - Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Μαζί τους για πρώτη φορά, σε ρόλο guest, ο συνθέτης Στάμος Σέμσης με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας του με τη Νατάσσα, κάθε Σάββατο στο Passport. Έναρξη 26 Οκτωβρίου. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (στο μπαρ), 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Μιχάλης Χανιώτης-Λιζέτα Καλημέρη-Μελίνα Κανά-Εύα Σταμπολίδου: Ο Κοζανίτης συνθέτης, παίρνει αφορμή από τον νέο του δίσκο «Κανένας δεν το ξέρει» και προσκαλεί τους φίλους και συνεργάτες του για μια βραδιά, με αφετηρία τον πρώτο του δίσκο «Ζωή Λαθραία». Επί σκηνής η Λιζέτα Καλημέρη, η Μελίνα Κανά κι η Εύα Σταμπολίδου, καθώς και ο Ορφέας Περίδης και η Μάρθα Φριντζήλα, όλοι τους ερμηνευτές που συμμετέχουν στο νέο δίσκο του Μιχάλη Χανιώτη, στον οποίο με ένα τραγούδι συμμετέχει επίσης και ο Σωκράτης Μάλαμας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Γενική είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ), 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Locomondo, "10 χρόνια...live!": Οι Locomondo γιορτάζουν, τα δέκα χρόνια μαζί στη σκηνή, δέκα χρόνια συναυλιών- χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας στις αποσκευές τους την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά «Οδύσσεια», και εμφανίζονται στο Passport την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου. Γενική είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση) - 12 ευρώ (ταμείο).

PassPort - Χώρος Πολιτισμού (Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά). Τηλ. 2104296401

«Faust»

Blue Sundays: H τζαζ ερμηνεύτρια Σάσα Παπαλάμπρου αντιστέκεται στη μελαγχολία της Κυριακής και συναντιέται επί σκηνής κάθε φορά με ένα διαφορετικό εξέχοντα καλλιτέχνη της τζαζ. Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Yuppi Du!: Το μεγάλο αφιέρωμα του Faust στη δεκαετία των 70s. «Οι Hippies, το Magic Bus, η αμφισβήτηση, οι συναυλίες, τα κοινόβια κι ο έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της disco». Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα. Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Jerome - «Funky beats και Soul Vibes από τον Afro Greco» Jerome που μαζί με τους Movement Orchestra: ξαναγυρίζουν και φέτος στη σκηνή του Faust. Η νύχτα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει κομμάτια που μας ταξιδεύουν από την oldschool δεκαετία του '70 μέχρι την urban soul του σήμερα! Ένα show που θα λατρέψετε Τρίτη 29 Οκτωβρίου Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Opera Chaotique: Ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό. Η όπερα συναντάει το πανκ, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα. Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Faust (Καλαμιώτου 11). Τηλ.: 2103234095

«Ιανός»

Απόστολος Ρίζος: Με ακουστικό ήχο, κάνει μια βόλτα στην προσωπική του δισκογραφία («Ένας κύκνος κλαίει» «Φυσαλίδα» και «Τι είδες που δεν είδα εγώ;»), δοκιμάζει τα νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια του και επιλέγει μερικά από τα τραγούδια που τον σημάδεψαν, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο πατάρι του Ιανού. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Daddy' s Work Blues Band: Είναι πολλοί, είναι ροκ, παίζουν μπλουζ, αγαπούν τη τζαζ και «κλείνουν πονηρά το μάτι» στην κάουντρι μουσική. Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Είσοδος: 5 ευρώ.

Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο: Ερμηνεύουν: Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας: Θα ερμηνευθούν οι κύκλοι τραγουδιών που «Επιτάφιος», «Ρωμιοσύνη» και «Τα δεκαοκτώ λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας». Παρασκευή 8 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννος Περλέγκας και οι Ραστ Χιτζάζ: Έχοντας πάντα στις αποσκευές τους τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα τραγούδια, επιστρέφουν για δύο μέρες, μετατρέποντας την σκηνή του Ιανού σε αξέχαστο "πάλκο". 8, 9 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος: Ο συνθέτης μουσικής και τραγουδιών που έχουν «ντύσει» ιστορίες για το γυαλί και το πανί, θα εμφανιστεί με την Ορχήστρα του Δρόμου και την Αγγελική Τουμπανάκη, την Παρασκευή15 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Ευσταθία & Δαυίδ Ναχμίας: Η συνάντηση της τραγουδοποιού με τον μαέστρο Δαυίδ Ναχμία που χρόνια τώρα είναι αφιερωμένος, στο ελαφρό τραγούδι, της έδωσε το έναυσμα να «στήσει» μαζί του μια παράσταση ερμηνεύοντας τραγούδια των δεκαετιών του '30, '40 και '50. Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Γιώργος Μεράντζας: Η πολιτική ματιά του τραγουδιού και οι μεγάλοι δημιουργοί, στο προσκήνιο, μέσα από την χαρακτηριστική ερμηνεία του Γιώργου Μεράντζα. Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Μελίνα Τανάγρη: Η καλλιτέχνης έρχεται στον Ιανό με τραγούδια δικά της και άλλων, ελληνικά και ξένα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Ιανός (Σταδίου 24). Τηλ.: 210 3217917.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.