Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αγόρασαν βρέφος για 4.000 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε ένα ζευγάρι Ελλήνων, το πρωί της Τρίτης στα Άνω Λιόσια σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, ο 53χρονος και η 48χρονη, τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν από ημεδαπή ρομά στο Ζεφύρι Αττικής, βρέφος κοριτσάκι, καταβάλλοντας το ποσό των 4.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και την εξέταση των προσαχθέντων, τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν από γυναίκα Ρομά, στην περιοχή του Ζεφυρίου, βρέφος (κορίτσι), το οποίο είχε γεννηθεί την 25-2-2013 από άλλη γυναίκα ΡΟΜΑ, καταβάλλοντας το ποσό των 4.000 ευρώ.

Η 48χρονη αμέσως μετά την παραλαβή του βρέφους επιχείρησε ανεπιτυχώς να το «δηλώσει», ως τέκνο της, στο δήμο Φυλής. Έκτοτε, το βρέφος παρέμενε μαζί τους, ενώ προσπαθούσαν να εξεύρουν τρόπο προκειμένου να το «νομιμοποιήσουν». Το ζεύγος ισχυρίσθηκε ότι προέβη στη παράνομη αγοραπωλησία γιατί δεν είχε άλλα τέκνα.

Μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.

Το ζεύγος συνελήφθη και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της φυσικής μητέρας και των μεσαζόντων στην αγοραπωλησία του βρέφους συνεχίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.