Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Προνοιακά επιδόματα Ιουλίου - Αυγούστου 2013

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έως τις 15 Οκτωβρίου εκτιμάται πως πρόκειται να δοθούν τα προνοιακά επιδόματα. Το ποσό για το τέταρτο δίμηνο του 2013 ανέρχεται στις 967.991,67 ευρώ και πρόκειται να μοιραστεί σε 1.401 δικαιούχους της Λέσβου.

Η απόφαση για την πληρωμή των επιδομάτων εγκρίθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τον αρμόδιο υπουργό, ενώ τις επόμενες ημέρες οι υπεύθυνοι του Δήμου πρέπει να «τρέξουν» τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εκταμίευση των χρημάτων. Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο 15νθήμερο, για να δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους.



Πηγή: http://www.emprosnet.gr

Το σχόλιό μας: Την ώρα που αναρτάται η ανάρτηση αυτή, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο, για την ακριβή ημερομηνία καταβολής των επιδομάτων και της κατάθεσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων σε κάθε δήμο ξεχωριστά. Λογικά αυτό που αναφέρεται για τον πιο πάνω δήμο, θα ισχύσει και για τους υπόλοιπους δήμους. Όπως είχα υποσχεθεί και στην προηγούμενη ανάρτησηότι νέες πληροφορίες βρήκα τις έβαλα. Μπορεί βέβαια κι ο κάθε αναγνώστης να επικοινωνεί με την πρόνοια που ανήκει ή τον δήμο που κατοικεί και είναι αρμόδιος για τις πληρωμές, για να μαθαίνει το τι θα γίνει ακριβώς στην περιοχή του. Υπάρχουν πάντως και δήμοι που θα πληρώσουν από αυτήν την βδομάδα τα επιδόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.