Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ούτε ευρώ για τα αγροτεμάχια δεν δίνουν οι αγρότες της Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε φορολόγηση.

Ούτε ένα ευρώ δεν δέχονται να πληρώσουν για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων οι αγρότες τις Κρήτης. Αυτό φαίνεται να προέκυψε από την χθεσινή Παγκρήτια συνάντηση που είχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Τυμπάκι αναφορικά με την φορολόγηση των αγροτεμαχίων που εξετάζει η κυβέρνηση.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση αυτό που αποφασίστηκε ήταν η κατηγορηματική αντίθεσή σε κάθε φορολόγηση των αγροτεμαχίων αλλά και εκ νέου συνάντηση στα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να αποφασιστεί το ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων.

«Δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ, ούτε για γεωργική αλλά ούτε για κτηνοτροφική έκταση, ανέφερε χαρακτηριστικά στο prismanews.gr o γραμματέας της ΟΑΣΝΗ.

Παράλληλα ο κ. Ντισπυράκης ανέφερε ότι σε περίπτωση που εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, το πλήγμα θα είναι μεγάλο για τους αγροτοκτηνοτρόφους.

«Το μέτρο αυτό αποτελεί ταφόπλακα για τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό κόσμο. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να πληρώσουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μας πάρουν τις επιδοτήσεις, αν και απαγορεύεται κάτι τέτοιο, για να αποπληρωθεί ο φόρος γα τα αγροτεμάχια», σχολίασε και κατέληξε «Tο μέτρo αυτό δεν αφορά μόνο τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους άλλα όλο τον κόσμo, καλώντας τους κατόχους αγροτεμαχίων με αυτό τον τρόπο σε συμμετοχή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.