Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αβεβαιότητα για το μέλλον του ΤΕΙ Πύργου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανησυχούν οι φοιτητές.

Αβεβαιότητα για το ΤΕΙ, δυσπιστία και καχυποψία για τις τελικές αλλαγές είναι τα συναισθήματα για τους φοιτητές που για πρώτη φορά εισήχθησαν φέτος στα τμήματα του Πύργου και της Αμαλιάδας. Το αβέβαιο σκηνικό που καθημερινά αναδεικνύεται σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης έχει συμβάλλει καθοριστικά ώστε οι φοιτητές που μπαίνουν στις σχολές να μην έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό που σήμερα μέσω των πανελλαδικών επέλεξαν να σπουδάσουν.

Η βαριά δυσθυμία και η εκτεταμένη αθυμία εντοπίζονται διάχυτες σε όλο το κοινωνικό- φοιτητικό σώμα του ΤΕΙ Πύργου. Η δυσπιστία και η καχυποψία γενικεύονται για τους φοιτητές των τμημάτων αναφορικά με το στοιχειώδη σχεδιασμό του μέλλοντος ο οποίος αναστέλλεται, από το πλήθος των μεταβατικών διατάξεων για το προσωπικό (διδακτικό, υπαλληλικό) και το κτιριακό.

«Μας τρομάζει η αναμονή των τελικών αλλαγών και το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και να μας ισοπεδώσουν». «Άραγε θα υπάρχουμε από Οκτώβρη;» είναι μερικές από τις δηλώσεις που έκαναν στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» οι φοιτητές των Τμημάτων «Πληροφορικής και ΜΜΕ», «Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας και Σχεδ. Εκθέσεων» και «Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.