Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στον αυτοκινητόδρομο με το… τρίκυκλό του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ατρόμητος 8χρονος οδηγός στο Ρίο ντε Τζανέιρο- Δείτε το βίντεο.

Από τη μία η αγάπη του για το αυτοκίνητο, από την άλλη η άγνοια κινδύνου που κυριαρχεί στην ηλικία του και η προφανής απουσία γονικής εποπτείας, δεν ήθελε πολύ ο 8χρονος Βραζιλιάνος που πήρε το πλαστικό του τρίκυκλο και βγήκε να… οδηγήσει σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Την ώρα που ο μικρός κάνει την κούρσα της ζωής του, δίπλα του περνούν με ταχύτητα πραγματικά αυτοκίνητα.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα αλλά το γεγονός πως ο μικρός δεν έπαθε τίποτα ούτε σημειώθηκε κάποιο ατύχημα με τους υπόλοιπους οδηγούς μας επιτρέπει να βλέπουμε το βίντεο με το εγχείρημά του με συμπάθεια.

Είναι πάντως εντυπωσιακό πως κανένας από τους διερχόμενους οδηγούς δεν σταμάτησε για να απομακρύνει τον μικρό από το οδόστρωμα.

Ρεπόρτερ από τοπικό κανάλι που κατέγραψε τη βόλτα του μικρού του πήρε στο τέλος και συνέντευξη. «Δεν φοβήθηκες;» τον ρώτησε, όπως γράφει η Daily Mail. «Όχι», απάντησε ο πιτσιρίκος.

Παρότι δεν φαίνονται στο βίντεο, το αγόρι συνόδευαν δύο μεγαλύτερα αδέλφια του που μάλιστα συμμετείχαν στο επικίνδυνο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η οικογένεια του μικρού εντοπίστηκε αλλά όταν οι αρχές την αναζήτησαν για να αναλάβουν τη φροντίδα του μικρού, είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, η υπόθεσή τους ήταν ήδη γνωστή και τα παιδιά είχαν και στο παρελθόν βρει φροντίδα στις υπηρεσίες πρόνοιας λόγω ανησυχιών για κινδύνους που αντιμετώπιζαν.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.