Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕΠΚ: «Έλαμπε η Χρυσάνθη Στεφανίδου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε βαθιά θλίψη βύθισε το θεσσαλονικιώτικο κι όχι μόνο μπάσκετ ο θάνατος της Χρυσάνθης Στεφανίδου, σε ηλικία 74 ετών.

Η εκλιπούσα, που υπηρέτησε για περίπου σαράντα χρόνια το γυναικείο μπάσκετ ενώ στήριξε θερμά τόσο τα ΑΜΕΑ όσο και τα Special Olympics, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε στις 09/09 ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά του στους οικείους της.



Η συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό και θεσσαλονικιώτικο μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου μιας σημαντικής μορφής του αθλήματος, της Χρυσάνθης Στεφανίδου. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους φίλους της και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που πάντα έλαμπε με το ήθος και την αγάπη της για το μπάσκετ.

Η εκλιπούσα έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς μια σοβαρή ασθένεια την είχε καθηλώσει. Πριν από δύο μήνες είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και από τότε νοσηλευόταν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Χρυσάνθη Στεφανίδου ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας του Άρη τη δεκαετία του ’70 και τα τελευταία χρόνια στήριζε άτομα με ειδικές ανάγκες, ούσα εθελόντρια προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει μετάλλια και τίτλους τόσο με την ομάδα του δήμου όσο και με την εθνική ομάδα των Special Olympics».


Πηγή: http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.