Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικό σχέδιο δράσης για τη νόσο του Alzheimer

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συμβολή σας κρίνεται αναγκαία.

Οι Εταιρείες νόσου Alzheimer στην Ελλάδα και παγκοσμίως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς με άνοια και στις οικογένειές τους, στηριζόμενοι στην ήδη υπάρχουσα επιστημονική γνώση και την πολυετή εμπειρία τους. Ως εκ τούτου γνωρίζουν κάλλιστα τις πολλαπλές και εξειδικευμένες ανάγκες των περιθαλπομένων και των περιθαλπόντων τους.

Στην πατρίδα μας, δυστυχώς, λείπει αυτό, το οποίο στις ανεπτυγμένες χώρες θεωρείται αυτονόητο, δηλαδή λείπει το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Νόσο Αlzheimer. Σε αυτό το σοβαρότατο έλλειμμα, το παρουσιαζόμενο δηλαδή κενό στον χώρο της Υγείας έχουμε χρέος οι πάντες με κάθε νόμιμο τρόπο να συμβάλλουμε στην αναπλήρωσή του. Σε αυτήν την προσπάθεια κρίνεται απαραίτητη και η δική σας συμβολή.

Για την εκπόνηση ενός τέτοιου εργαλείου για την αντιμετώπιση των βαρύτατων απότοκων της νόσου Alzheimer, μπορείτε να συμπληρώσετε το e-mail, υπογράφοντας με το όνομά σας και πατώντας αποστολή. Συμπληρώστε τη φόρμα στο http://www.alzheimer-drasi.gr/ Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και της Εταιρείας Νόσου Alzheimer Αθηνών

Η συγκεκριμένη φόρμα θα αποσταλεί αυτόματα στον: Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης, στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στους Έλληνες Ευρωβουλευτές, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, στους Περιφερειάρχες της Ελλάδας, στους Δημάρχους Αθηναίων & Θεσσαλονίκης, στον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, στους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών & Θεσσαλονίκης κ.ά.

Στόχος είναι οι παραπάνω εκλεκτοί παραλήπτες να δεχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, ώστε να δράσουν άμεσα.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.