Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Στήριξη ατόμων με αναπηρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθειας», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων ατόμων με αναπηρία.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ως Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες παρέχει υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, ή με αισθητηριακές αναπηρίες, ή με νοητική υστέρηση, ή με πολλαπλές αναπηρίες, ή με διαφορετικού είδους αναπηρία. Οι παραπάνω υπηρεσίες αφορούν κατ’ ελάχιστο στη μεταφορά των άμεσα ωφελουμένων προς και από το Κέντρο, στην παραμονή / αναψυχή τους, στην απασχόλησή τους, σε εκπαίδευση στην αυτοεξυπηρέτηση, σε εργοθεραπείες, σε ατομική ή και ομαδική άσκηση.


Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της παρούσας, δεν παρέχονται υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, αποθεραπείας – αποκατάστασης – ημερήσιας νοσηλείας και ιατρικής αποκατάστασης.

Η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.

Για την επιλογή των άμεσα ωφελουμένων στους οποίους θα παρέχονται από το Κέντρο υπηρεσίες, θα λαμβάνονταισυνδυαστικά υπόψη οι παρακάτω παράμετροι:

Β1. Κριτήρια επιλογής των έμμεσα ωφελούμενων ατόμων:
Οικογενειακό εισόδημα, με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.
Οικογενειακή Κατάσταση
Εργασιακή Κατάσταση

Β2. Κριτήρια επιλογής των εξαρτώμενων μελών (άμεσα ωφελουμένων):
Εισόδημα, με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής απαιτείται η υποβολή αίτησης (η οποία παρέχεται από την υπηρεσία) από τους έμμεσα ωφελούμενους. Η αίτηση συνοδεύεται από απαραίτητα δικαιολογητικά, για τη συγκέντρωση μορίων, που καλύπτουν τα κριτήρια μοριοδότησης.

Για την αναλυτική πρόσκληση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, περαιτέρω πληροφορίες κτλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.kkskilkis.gr ή να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, 21ης Ιουνίου 36, Τ.Κ. 61100 Κιλκίς, τηλ 2341020733. Πληροφορίες: Γρηγόρης Κυριακού

Υποβολή αιτήσεων έως την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.