Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κινδυνεύει με παράλυση το θύμα του ματωμένου πρόγαμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 31χρονος υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Με τον κίνδυνο να ζήσει μια ζωή καθηλωμένος, με μόνιμα κινητικά προβλήματα βρίσκεται αντιμέτωπος ο 31χρονος άνδρας που έπεσε αιμόφυρτος χτυπημένες από πέντε σφαίρες στη διάρκεια συμπλοκής στο γλέντι πρόγαμου που βάφτηκε με αίμα στον Αβδελλά Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Περασμένης Παρασκευής.

Ο 31χρονος που την Κυριακή υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηράκλειου με την οικογένεια του να αγωνιά για τη ζωή του.

Σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο 17χρονος που επίσης τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής.

Εντάλματα

Την ίδια στιγμή ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο αδερφών που σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας τα οποία έχουν περιέλθει στα χέρια του εισαγγελέα εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή.

Μάλιστα τα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν μέσα στην ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ενώ λόγω της ιδιότυπης ... ομερτά οι συνθήκες δεν είχαν διευκρινιστεί.

Όπως προέκυψε ωστόσο κατά την διάρκεια της προανάκρισης στην υπόθεση που έστειλε δυο νέους ανθρώπους στο νοσοκομείο εμπλέκονται τα δυο αδέρφια τα οποία και αναζητούνται.


Πηγή: http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.