Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μηνιαία παράταση για την ισχύ των κλειδαρίθμων του Taxisnet

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι.

Μηναία παράταση στην ισχύ των κωδικών πρόσβασης χρηστών στο Taxisnet εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Καθώς η ισχύς των παλαιών κλειδαρίθμων του Taxisnet λήγει αύριο 30 Αυγούστου 2013 αρκετοί φορολογούμενοι ίσως να μην μπορέσουν να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις με του παλαιούς κωδικούς κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και μέχρι το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου που ουσιαστικά λήγει η προθεσμία υποβολής αυτών.

Υπενθυμίζεται πως η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Taxisnet που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου Taxisnet είχε παραταθεί στις 30 Απριλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου 2013.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης έχει θέσει το θέμα στον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη και αναμένεται σχετική διευθέτηση του ζητήματος εντός της ημέρας, πιθανόν με μηναία παράταση της ισχύς των κλειδαρίθμων έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα αναμένεται να ανακοινωθεί πως οι υφιστάμενοι κωδικοί πρόσβασης των φυσικών προσώπων χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Taxisnet, διατηρούνται σε ισχύ και με αυτούς θα μπορούν να υποβάλλονται κάθε είδους δηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.