Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Συγκίνηση για τον Κωνσταντίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό του μικρού Κωνσταντίνου Χασακή από την Πρέβεζα, ο οποίος μόλις συμπλήρωσε τα τρία του χρόνια, δίνει μάχη για τη ζωή του, βρίσκονται οι συμπατριώτες του, αλλά και εκατοντάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα. Εδώ και μία εβδομάδα, ο τρίχρονος Κωνσταντίνος νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα».

Ο μικρούλης πάσχει από λευχαιμία και από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες που θα τον βοηθήσουν να βρεθεί το συντομότερο δυνατό και πάλι στο σπίτι του. Οι γιατροί, σύμφωνα με τη μητέρα του Θάλεια Μαγκλάρα, είναι αισιόδοξοι ότι το τρίχρονο αγόρι θα ιαθεί πλήρως και σε αυτό συμβάλλει η νεαρή ηλικία του.

Όπως φαίνεται, ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και να συνειδητοποιεί την κατάστασή του, αφού λέει στη μητέρα του «Πάμε στο κρεβάτι μου», εννοώντας την Ογκολογική Μονάδα. Σε αυτό, εξηγεί η κυρία Μαγκλάρα, έχει βοηθήσει πάρα πολύ και το θετικό κλίμα που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η περιπέτεια του μικρού Κωνσταντίνου απέδειξε ότι, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, δεν λείπουν η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, αφού συγκίνησε όχι μόνο τους κατοίκους της Πρέβεζας και τους συγχωριανούς του στον Μύτικα, αλλά ανθρώπου από κάθε γωνιά της χώρας.

Πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν, προσφέροντας χρήματα, για να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας του, όμως δεν ήταν λίγοι και αυτοί που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση της οικογένειας του τρίχρονου αγοριού για αίμα και αιμοπετάλια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.