Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Χειρουργείο για τον Μεξικανό πρόεδρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένα Νιέτο, θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα για την αφαίρεση ενός οζιδίου από τον θυρεοειδή αδένα, έγινε γνωστό από την μεξικανική προεδρία.

Η χειρουργική επέμβαση θα γίνει στο κεντρικό στρατιωτικό νοσοκομείο στις 31 Ιουλίου θα διαρκέσει περίπου 1-1/2 ώρα και θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερις ημέρες για την ανάρρωση του ασθενούς, αναφέρεται στην ανακοίνωση της προεδρίας.
Χειρουργείται ο Μεξικανός πρόεδρος
«Την επόμενη Τετάρτη, 31 Ιουλίου, ο πρόεδρος Ενρίκε Πένα Νιέτο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μικρού όγκου του θυρεοειδούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ένας εκπρόσωπος της προεδρίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι μετά από βιοψία που έγινε διαπιστώθηκε ότι το ογκίδιο είναι καλοήθες, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Ο 47χρονος Πένα Νιέτο, ανέλαβε τα καθήκοντά του τον περασμένο Δεκέμβριο, πετυχαίνοντας την επιστροφή του Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος του Μεξικού (PRI) στην εξουσία.

Το PRI κυβέρνησε το Μεξικό για το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου αιώνα, μέχρι την ήττα του το 2000, από το συντηρητικό κόμμα της χώρας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.