Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Εργατικό ατύχημα η επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Της επιδικάστηκε αποζημίωση 250.000 ευρώ.

Εργατικό ατύχημα χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.Της επιδικάστηκε αποζημίωση 250.000 ευρώ από τα οποία μπορεί να εισπράξει άμεσα τα 80.000 Εργατικό ατύχημα χαρακτηρίστηκε η επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα με βιτριόλι στις 22 Δεκεμβρίου του 2008 από αγνώστους, σύμφωνα με πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά την Τρίτη 18/06/2013.
Εργατικό ατύχημα η επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 250.000 ευρώ στην παθούσα από την εταιρεία «Οικομέτ», από τα οποία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, μπορεί να εισπράξει μόνο τα 80.000 ευρώ. Η δίκη για το συγκεκριμένο θέμα έγινε 05/02/2013 και αναμένεται να συνεχιστεί στο εφετείο.

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης της κας Κούνεβα, Σταυρούλα Βολτέα, που έχει αναλάβει το αστικό μέρος της υπόθεσης, το δικαστήριο δέχτηκε ως σκεπτικό, ότι η επίθεση εναντίον της παθούσας έγινε αμέσως μετά την αποχώρησή της από την εργασία της κι ενώ η ίδια είχε ζητήσει επίμονα από τους εργοδότες της, την εταιρεία καθαρισμού «Οικομέτ» στον ΗΣΑΠ, αλλαγή βάρδιας από νύχτα σε πρωί και να τοποθετηθεί σε σταθμό πιο κοντά στην κατοικία της.

Η κα Κούνεβα που ήταν γραμματέας της Παναττικής Ενωσης Καθαριστριών και είχε συνδικαλιστική δράση, είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της, ενώ δέχθηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που της προκάλεσε σημαντικές βλάβες τόσο στα εξωτερικά όσα και στα εσωτερικά της όργανα.

Έως τώρα οι δράστες της επίθεσης αυτής δεν έχουν εντοπιστεί.

Η κα Κούνεβα υποβάλλεται σε συνεχείς επεμβάσεις στο εξωτερικό και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα υγείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.