Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αύριο απολογείται η παιδοκτόνος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία - Φρίκη από το πρωτοφανές έγκλημα.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και έλαβε η 31χρονη από την Αχαΐα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του τριών μηνών βρέφους της.

Το φρικτό έγκλημα δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα προκάλεσε στο μωρό σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα να καταλήξει. Οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς δολοφονίας σοκάρουν.

Η 31χρονη χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέββατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να «σβήσει» την επόμενη μέρα το πρωί.

Στη συνέχεια έβαλε το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη του ψυγείου!

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η γυναίκα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το τριών μηνών βρέφος.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σήμερα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και αύριο απολογείται.

«Μου έσπασε τα νεύρα και το χτύπησα» φέρεται να είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, όπως δημοσιεύει το Έθνος, όταν τη συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ίδια ισχυρίστηκε πως το περασμένο Σάββατο χτύπησε το μωρό γιατί έκλαιγε και όταν είδε πως δεν έχει τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη.

Βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

Μάλιστα η παιδοκτόνος υποστήριξε πως και ο άνδρας της, όταν επέστρεψε, δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί. Και έβαλε το μωρό και πάλι στην κούνια του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.