Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά τη δολοφονία παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.

Σοκαρισμένη η φιλήσυχη τοπική κοινωνία των Κιμμερίων Ξάνθης δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στον οικισμό τους.

Ο 41χρόνος Σ.Π., πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές στην πλάτη και σκότωσε την ίδια του τη μητέρα, 69χρόνων που κατοικεί σε διώροφη μονοκατοικία στα Κιμμέρια Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday ο 41χρόνος, που το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή του πως η μητέρα του τον είχε καταστρέψει σαν άνθρωπο και οικονομικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία, κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης όπου και ομολόγησε την πράξη του.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας μέρα μεσημέρι έχει συγκλονίσει την πόλη της Ξάνθης. Το έγκλημα σημειώθηκε μέσα στο σπίτι της 69χρόνης, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποιώντας την Αστυνομία. Οι κάτοικοι αντίκρισαν μέσα σε λουτρό αίματος την ηλικιωμένη, ενώ ο δράστης είχε ήδη αποχωρήσει από σπίτι και κατευθυνόταν προς την Αστυνομία, για να παραδοθεί. Στο σημείο κατέφθασε ιατροδικαστής, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.