Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

«Θάλαμοι αερίων» τα πολυιατρεία του ΙΚΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τους πατρινούς γιατρούς του Ιδρύματος
Κλιματιστικά εκτός λειτουργίας, μαστογράφος και υπερηχογράφος επίσης δεν λειτουργούν, ενώ ο μαγνητικός τομογράφος λειτουργεί σε μια μόνο βάρδια.

Η κατάσταση σε όλες τις βαθμίδες της δημόσια υγείας βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι γιατροί του ΙΚΑ Πάτρας για μια ακόμα φορά ακολουθούν τη νομική οδό και την επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος Γιατρών του ΙΚΑ Πάτρας θα περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Πρόεδρος των Γιατρών ΙΚΑ Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος την Τρίτη κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Από τη μια πλευρά εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στα πολυιατρεία του ΙΚΑ με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε «θάλαμο αερίων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζεται και στη λειτουργία του ιατρικού εξοπλισμού.

Ο μαστογράφος και υπερηχογράφος δεν λειτουργούν, ενώ η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου περιορίζεται σε μια βάρδια, με αποτέλεσμα αυτή η κατάσταση να λειτουργεί προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων τονίζει ο κ. Μπονάνος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.