Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεκατρία μετάλλια στους Μεσογειακούς από την ελληνική κολύμβηση.

Η ελληνική κολύμβηση κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης και έδειξε πως το άθλημα έχει μέλλον και στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Έτσι, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους, τονίζοντας πως κράτησαν ψηλά τη σημαία, εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων και ζήτησε ηρεμία για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Για μια ακόμη φορά, η ΚΟΕ και οι αθλητές της κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία στη διεθνή σκηνή. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και σε όλους τους ανθρώπους που μόχθησαν για τα μετάλλια τόσο στην κολύμβηση, όσο και στο πόλο.

Οι επιτυχίες της κολυμβητικής ομάδας αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθαν εν μέσω τραγικών οικονομικών συνθηκών. Κι, όμως, τα παιδιά μπόρεσαν και κράτησαν την ελληνική κολύμβηση, για ακόμη μία φορά, ψηλά.

Όσον αφορά το πόλο, θεωρώ πως το χάλκινο μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό, αφού πρόκειται για μια νέα ομάδα, η οποία κατά την προσωπική μου άποψη, έχει τα φόντα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια υδατοσφαίριση.

Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι ηρεμία, ησυχία και, βέβαια, τα στοιχειώδη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Και ζητώ από όλους εκείνους που βιάζονται να κάνουν κακόπιστη κριτική στην Εθνική ομάδα, να σταματήσουν να μιλάνε πολύ και να περιμένουν αυτά τα παιδιά και αυτή την ομάδα, η οποία πιστεύω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια υδατοσφαίριση».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.