Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συναυλία για την απεξάρτηση στην «Τεχνόπολις»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλήθος καλλιτεχνών δίνουν ραντεβού στις 26 Ιουνίου.

Στις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ και πλήθος καλλιτεχνών δίνουν ραντεβού στην «Τεχνόπολις».

Όπως όλοι οι κοινωφελείς φορείς και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που περιμένουν μια βοήθεια από το κράτος, έτσι και οι φορείς που βοηθάνε άτομα να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά, βρίσκονται σε κακό χάλι από οικονομικής άποψης. Το χρεωκοπημένο κράτος αδυνατεί να βοηθήσει, όμως στις ζόρικες εποχές τα ναρκωτικά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να κερδίσουν «νέους φίλους» αλλά και πολλούς πρόθυμους διακινητές καθώς είναι κι αυτό «μια δουλειά».

Οι φορείς λοιπόν που εμπλέκονται με την υπόθεση παροχής βοήθειας σε εξαρτημένα άτομα (ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ) ενώνουν τις δυνάμεις τους και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6) οργανώνουν και με την συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων, συναυλία για την οικονομική τους ενίσχυση στην οποία θα πάρουν μέρος οι: Θανάσης Αλευράς, Ηρώ, Θέμης Καραμουρατίδης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φιλοθέη Μωρίκη, Onirama, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το εισιτήριο κοστίζει μόνο 5 ευρώ.


Πηγή: http://tospirto.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.