Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πυροβόλησαν λαμπραντόρ 100 φορές!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζωντανή και εκτός κινδύνου η Lady.

Αναρρώνει η μόλις ενός έτους Lady, το μαύρο λαμπραντόρ που έγινε στόχος ενός ασυνείδητου, ο οποίος την πυροβόλησε με ένα αεροβόλο 100 φορές.

Ο σκύλος βρέθηκε να περιφέρεται στην αμερικάνικη πόλη Waldoboro, όπου ένας περαστικός το μάζεψε και το μετέφερε στο καταφύγιο ζώων to Lincoln County Animal Shelter. Εκεί οι κτηνίατροι βρήκαν 80-100 σκάγια σφηνωμένα στο πρόσωπο, την πλάτη και τα πόδια του λαμπραντόρ!

Η Lady, που έχει ήδη υιοθετηθεί, κατάφερε να βγει αλώβητη από τους πυροβολισμούς, χωρίς να υποστεί καμία βλάβη ούτε στα μάτια της, ούτε σε κανένα άλλο όργανό της.

«Είναι πολύ τυχερή, θα ζήσει μια όμορφη ζωή« είπε ο το νέο της αφεντικό Peter Blanton.

Ο κτηνίατρος Dean Domeyer είπε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένιωσε ένα καρούμπαλο στη μύτη του σκύλου. «Ένιωθες ότι υπήρχε κάτι στρογγυλό και σκληρό και έτσι αποφασίσαμε να της κάνουμε ακτινογραφία» είπε ο κτηνίατρος.

Μία ακτινογραφία αποκάλυψε 50 σκάγια τύπου BB στο κεφάλι του λαμπραντόρ και άλλη έδειξε ότι πολλά ακόμα υπήρχαν διάσπαρτα στο σώμα του. Σύμφωνα με τον Dr Domeyer το σκυλί φαίνεται να είναι χαρούμενο, αλλά οι κτηνίατροι θα συνεχίσουν να το παρακολουθούν ώστε να αποκλείσουν μελλοντικές παρενέργειες.

Προς το παρόν η Lady ζει όπως λέει και το όνομά της… σαν λαίδη! «Μέσα σε μια μέρα, με ακολουθεί σαν να είναι η σκιά μου» λέει το αφεντικό της. «Το μόνο που θέλει είναι αγάπη και της τη δίνουμε» προσθέτει ο Peter.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.