Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Συνέδριο στην Καβάλα 15 Ιουνίου 2013: «Τα Άτομα με Αναπηρία - Τα δικαιώματά τους ως Καταναλωτές»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 14.06.13

Στην Καβάλα θα βρίσκεται το Σάββατο 15 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΕΣΑμεΑ, για το Συνέδριο «Τα Άτομα με Αναπηρία- Τα δικαιώματά τους ως Καταναλωτές». Από την Συνομοσπονδία θα παρευρίσκεται επίσης ο κ. Χρήστος Κεσόγλου, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΕΣΑμεΑ και ο κ. Μάκης Κρεμμύδας, πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας και μέλος του Γ.Σ της ΕΣΑμεΑ. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Ένωση Καταναλωτών Καβάλας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στην Αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας. Ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ.

Νωρίτερα ο κ. Βαρδακαστάνης και η αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ θα έχουν συνάντηση στις 9.30 π.μ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά και στις 10 π.μ. με τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

10:30-11:00 Προσέλευση

11:00-11:30 Χαιρετισμοί

11:30-11:50 «Η νομοθεσία προστασίας των ατόμων με αναπηρία ως καταναλωτών: υφιστάμενη κατάσταση», Παναγιώτα Καλαποθαράκου, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»

11:50-12:10 «Τα δικαιώματα των καταναλωτών με αναπηρία: η νέα προσέγγιση», Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

12:10-12:30 «Οι νέοι κανονισμοί για τα δικαιώματα των επιβατών με αναπηρία», Χρήστος Κεσόγλου, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

12:30-12:50 «Τα δικαιώματα των καταναλωτών με αναπηρία: παρουσίαση των αποτελεσμάτων του διακρατικού προγράμματος Grudtvig», Χρυσάνθη Μπουφίδου, Γενική Γραμματέας Ένωσης Προστασίας Σερρών.

12:50-13:30 Συζήτηση-Παρεμβάσεις - Συμπεράσματα

Στις 2 το μεσημέρι στην ίδια αίθουσα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των φορέων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη για τις τρέχουσες εξελίξεις.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Ανακοίνωση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 125 KB)



Πηγή: http://www.esaea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.