Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Εθνική ΟμοσπονδίαΤυφλών: Να εμπιστευτούμε αυτή τη φορά τον κύριο Σαμαρά;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για τελευταία φορά η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.) πιστεύει στις δεσμεύσεις του κύριου Κ. Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, ότι έως τις 20 Ιουνίου 2013 ο κύριος Σαμαράς θα δεχθεί αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας και θα δώσει λύση στα προβλήματα των τυφλών εργαζομένων, συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών, που στενάζουν μετά και το τρίτο Μνημόνιο, όπως και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας άλλωστε, έχοντας ωστόσο επιπλέον να καλύψουν μια σειρά από πρόσθετες ανάγκες που τους δημιουργεί η βαρύτατη αναπηρία τους.

Βαρύνων λόγος επιπλέον για να εμπιστευτούμε την παραπάνω δέσμευση, υπήρξε η τηλεφωνική παρέμβαση του κύριου Κάρολου Παπούλια, δια του Πρέσβεως κύριου Μπίτσιου,ο οποίος με τη σειρά του μας διαβεβαίωσε τηλεφωνικά ότι για την πραγματοποίηση της συνάντησης και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας παραίνεσε τηλεφωνικώς στον Πρωθυπουργό ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η εξέλιξη αυτή μας ανάγκασε να διακόψουμε την ολονύκτια παραμονή μας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως είχαμε εξαγγείλει, ωστόσο δηλώνουμε κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους ότι δεν εφησυχάζουμε, επαγρυπνούμε, είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι και δεν θα επιτρέψουμε να εξαπατηθούμε για τρίτη φορά.

Καλούμε τους συναδέλφους η επόμενη κινητοποίησή μας να είναι ακόμα πιο μαζική και πιο μαχητική γιατί η πραγματική επίλυση των προβλημάτων μας θα επέλθει μόνο μέσα από τους αγώνες που δίνουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.