Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Νοσοκομείο χωρίς ασανσέρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την έντονη αντίδραση του εκφράζει με επιστολή του στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου, με αφορμή τις συνεχείς βλάβες στους ανελκυστήρες. Αυτό όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στην επιστολή τους επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείο ενώ οι μεταφορές ασθενών είναι αδύνατον να γίνουν κάτω από κανονικές συνθήκες.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

κύριε διοικητά

θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία και αγωνία μας για την προβληματική λειτουργία των ανελκυστήρων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου τις τελευταίες ημέρες, που προκαλεί μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Σήμερα Πέμπτη 27/6/13 για δεύτερη ημέρα το τελευταίο διάστημα, υπέστησαν βλάβη και οι δύο ανελκυστήρες και έχουν βγει εκτός λειτουργίας για όλη την ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνονται μεταφορές ασθενών με φορεία ή με καρότσια από όροφο σε όροφο (εισαγωγές σε κλινικές, μετακίνηση περιστατικών χειρουργείων, παρακλινικές εξετάσεις και αξονικές τομογραφίες) ενώ για τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά υπήρξε μεταφορά με χειροκίνητη ενεργοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος των ανελκυστήρων από τον τεχνικό συντήρησης.

Νομίζουμε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα και ζητούμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν και πλήρως η λειτουργία των ανελκυστήρων του ΓΝΑΝ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.