Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Από τη Δευτέρα η διανομή των φύλλων επίταξης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα δοθούν σε περισσότερους από 80.000 εκπαιδευτικούς.

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διανομή φύλλων πορείας για τους υπό επίταξη εκπαιδευτικούς, καθώς η κυβέρνηση έδειξε από την Παρασκευή τις διαθέσεις της μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαρας, με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ για απεργίες εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Τα φύλλα επίταξης θα δοθούν σε 88.000 εκπαιδευτικούς.

Θυμίζουμε ότι οι καθηγητές με ψήφους εννέα υπέρ και δύο κατά αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις την πρώτη ημέρα των εξετάσεων (17/05), καθώς και πενθήμερη απεργία από τις 20/05 μέχρι τις 24/05.

Την ίδια ώρα με δηλώσεις του ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης έδειξε την πόρτα της εξόδου της ΝΔ στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Νίκο Παπαχρήστο, ο οποίος δήλωσε «πως δεν έχουν θέση στην ΝΔ στελέχη της ΔΑΚΕ που εκφράζονται από πρακτικές και παρωχημένες νοοτροπίες 'τύπου ΣΥΡΙΖΑ'».

«Οι αποφάσεις της ΟΛΜΕ βρίσκουν απέναντι την κοινωνία, δεν ταιριάζουν σε εκπαιδευτικούς και σίγουρα βρίσκουν αντίθετη την πλειονότητά τους. Αποτελούν αντιγραφή χρεοκοπημένων συνδικαλιστικών πρακτικών, που αγνοούν τον αγώνα και την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους» συμπλήρωσε ο γραμματέας της ΝΔ.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.