Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Συμβουλευτικά προγράμματα για την παραβατικότητα εφήβων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοργανώνονται για τους γονείς στο δήμο Θερμαϊκού.

Κατευθύνσεις και οδηγίες σε γονείς τα παιδιά των οποίων βρίσκονται στην εφηβεία και αναπτύσσουν παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να εκθέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, επιθυμούν να δώσουν οι αρμόδιοι φορείς μέσα από συμβουλευτικά προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Αρκετοί έφηβοι παρουσιάζουν αισθήματα ανασφάλειας, απογοητεύσεις και αποκλίσεις από τις οικογενειακές αξίες και τους συνήθεις κανόνες συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα οι οικογένειες τους να μην ξέρουν πώς να τους χειριστούν και τι να πράξουν στην καθημερινότητα.

Λύσεις σε όλα τα ερωτήματα των γονιών καλούνται να δώσουν οι ειδικοί, κατά τη διάρκεια των συμβουλευτικών προγραμμάτων που θα ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου και θα πραγματοποιούνται εναλλάξ κάθε Τρίτη στους Νέους Επιβάτες και τη Νέα Μηχανιώνα.

Πρόκειται για μια συνεργασία της εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης με το σύλλογο εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και την ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Θερμαϊκού, ενώ συμμετοχή στο πρόγραμμα θα έχουν και οι εκπαιδευτικοί που είναι σε συνεχή επαφή με τους εφήβους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.