Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Με ποικιλία προϊόντων η ψαραγορά του Ηρακλείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσιτές τιμές για προσέλκυση καταναλωτών.

Πανέτοιμη να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για σήμερα είναι η ψαραγορά του Ηρακλείου. Στους πάγκους υπάρχει αφθονία και προϊόντα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Στην ψαραγορά του Ηρακλείου υπάρχουν τα πάντα. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες οι τιμές είναι ανάλογες των ποσοτήτων που βγάζουν τα καΐκια στο Ηράκλειο, αλλά και σε σχέση με τα κατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο, αναφέρει το prismanews.gr.

«Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βρει τα πάντα. Η προσπάθεια μας είναι να συγκρατηθούν οι τιμές σε τέτοια επίπεδα που να είναι προσιτές στον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει πάντα τα οφέλη του θαλασσινού, του ψαριού στο τραπέζι και έτσι ακόμα και τώρα που χρήματα δεν υπάρχουν, φροντίζει πάντα να αγοράζει το ψαράκι του, έστω και λίγο» επισημαίνουν οι καταστηματάρχες.

Στους πάγκους της ψαραγοράς του Ηρακλείου μπορεί κανείς να βρει την κουτσομούρα με 16 ευρώ το κιλό, τον βακαλάο με 16, το σαλάχι με 8, τα λυθρίνια με 10, το γαύρο με 5 ευρώ, το ψιλό μαριδάκι με 5 ευρώ, τη γόπα με 7, το καλαμάρι με 14 ευρώ, μύδια με 7, κυδώνια με 16 ευρώ, χταπόδι με 12 ευρώ το κιλό, σουπιές με 12, γαρίδα με 8.

Σήμερα τα ψαράδικα της αγοράς θα είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους εκείνους που θα αναζητήσουν φρέσκους ψαρομεζέδες για το σαρακοστιανό τραπέζι ενώ, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες και όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής η κεντρική ψαραγορά του Ηρακλείου θα προμηθεύει τους καταναλωτές με τα καλύτερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.