Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Έξι ύποπτοι για τον βιασμό τουρίστριας στην Ινδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα παραμείνει στη χώρα με το σύζυγό της.

Ενώπιον δικαστηρίου εμφανίστηκαν έξι άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό ελβετίδας τουρίστριας την περασμένη εβδομάδα στην κεντρική Ινδία. Η 39χρονη θα παραμείνει στη χώρα για να βοηθήσει στις έρευνες και στην αναγνώριση των δραστών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την κράτηση των έξι ανδρών.

Η 39χρονη τουρίστρια, η οποία ταξίδευε με τον σύζυγό της με ποδήλατο, δέχτηκε επίθεση ενώ έκαναν κάμπινγκ κοντά σε χωριό της περιοχής Ντατία, στο κρατίδιο Μαντία Πραντές, την Παρασκευή.

Οι δράστες την βίασαν και λήστεψαν το ζευγάρι αφαιρώντας του ένα κινητό τηλέφωνο και περίπου 142 ευρώ.

Το ζευγάρι μετέβη χθες στο Νέο Δελχί, αλλά η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες από το θύμα.

Η ελβετική πρεσβεία στο Νέο Δελχί ανακοίνωσε ότι στο ζευγάρι παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα κατά την άφιξή του στην ινδική πρωτεύουσα.

Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο αυξανόμενος αριθμός των βιασμών έχει προκαλέσει οργή στην Ινδία μετά τον ομαδικό βιασμό και τον θάνατο 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί τον Δεκέμβριο.

Περιπτώσεις βιασμού ξένων τουριστριών έχουν επίσης καταγραφεί πρόσφατα. Τον περασμένο μήνα μία φοιτήτρια από την Νότια Κορέα ναρκώθηκε και βιάστηκε σε καταφύγιο για τίγρεις στο Μαντία Πραντές.

Τον Ιανουάριο, μια κινέζα βιάστηκε στο Νέο Δελχί, σύμφωνα με την αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.