Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Απατεώνες ζητούν χρήματα για ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το γεγονός ότι απατεώνες γυρίζουν σε σπίτια Βολιωτών και ζητούν ψευδώς χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονέων παιδιών με αναπηρίες καταγγέλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου Όπως επισημαίνει: «Τις τελευταίες μέρες μετά από επώνυμες καταγγελίες συμπολιτών έχει γίνει γνωστό στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων παιδιών με αναπηρίες ότι περιφέρονται στην πόλη διάφορα άτομα και κάνουν έρανο χρησιμοποιώντας και το όνομα της Προέδρου κ. Καρανικόλα για (την ενίσχυση των παιδιών με Αναπηρία επειδή καθυστερούν τα επιδόματα). Εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα των συμπολιτών μας τους εξαπατούν για ίδιον όφελος.

Κάνουμε γνωστό ότι ως φορέας των παιδιών με αναπηρίες δεν καταφύγαμε ούτε και πρόκειται να καταφύγουμε ποτέ σε τέτοιες μεθόδους συγκέντρωσης χρημάτων.

Εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών να μην πέφτουν θύματα της απάτης αυτής και γενικά να μην εμπιστεύονται άτομα που τους πλησιάζουν και τους ζητούν χρήματα υπέρ των αναπήρων Το αναπηρικό κίνημα έχει τις δομές που του επιτρέπουν να εξασφαλίσει πόρους διατηρώντας την αξιοπρέπεια και τη διαφάνεια που αρμόζει σε ένα κίνημα.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας αν τους πλησιάσουν τέτοια άτομα να το καταγγέλλουν άμεσα στην Αστυνομία ή στα τηλέφωνα 24210 22247, 6973279354».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.