Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Η κατάσταση στα ψυχιατρεία...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γράφει ο Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης, Μέλος Θ.Ο των ΑμεΑ ΟΠ.Τα παρακολουθώ όλα 45 χρόνια κι εχω αρκετές επαφές στην Ελλάδα με δημόσια και ιδιωτικά. Αναμενόμενες οι τραγωδίες και θα συνεχιστούν σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. 

Λείπουν τα πάντα και το βασικότερο, οι εργαζόμενοι είναι τόσο λίγοι που δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Ότι φωνάζουμε χρόνια 45 με τους καρεκλάτους που νομίζουν ότι όλα λύνονται, από το γραφείο! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ. ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με δελτίο τύπου και προγραμματισμένη ημερίδα για την ΨΥ και όλα τα ιδρύματα κ ξενώνες που η κλείνουν ή μετατρέπονται σε Καιάδες και ΄΄ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙΑ ΄΄ πλέον!

Σχετικά με υποχρηματοδότηση των δομών και όχι μόνο. Μπορεί να γίνει και στα γραφεία μας και να καλεστούν οι πάντες από τον χώρο των ιδρυμάτων, οικοτροφείων, ξενώνων, κέντρων, κλπ. Τα πάντα καταρρέουν και θα πρέπει να γίνουν και επισκέψεις σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ με γκρουπ από όλους μας, από τον χώρο των ΄΄Οικολόγων–Πράσινων΄΄. Καλή Κυριακή σε όλους, με υγεία και ψυχής ηρεμία. Να προσέχετε τον εαυτόν σας. Μάχη αδυσώπητη χρειάζεται μπας και καταφέρουμε κάτι, για το καλό όλων των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους. Δεν τα μηδενίζω όλα, αλλά τα πάντα βρίσκονται σε νηπιακή ηλικία και οι εργαζόμενοι δίνουν αγώνα, για να μη καταρρεύσουν ότι υφίσταται από αρχαιότατων χρόνων, αλλά επί ματαίω!! Για σκεφτείτε όλοι σε αυτήν την οικονομική αθλιότητα που βρίσκονται οι πάντες, να γυρίσουν στους δικούς τους, οι συνάνθρωποι μας χωρίς καν συνθήκες αποσυλοποίησης, τι έχει να γίνει; Και οι συνάνθρωποί μας, που δεν έχουν κανένα, που θα πάνε ? Σοβαρότατα προβλήματα ΄΄ SOS ΄΄ που κανείς μέχρι τώρα δεν τα είδε σοβαρά σε όλους τους χώρους των ΑμεΑ και των Ευπαθών Ομάδων σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ από τον Έβρο, κεντρική Ελλάδα, Κυκλάδες κ όχι μόνο μέχρι την Κρήτη !!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να υιοθετήσουμε, πρακτικές των ναζιστών, όλοι στον καιάδα, για να σωθεί η ΄΄ ΕΛΛΑΔΑ ΄΄ οικονομικά !!! Ε Λ Ε Ο ΣΣΣ…..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.